Boek over de Nieuwe Balans Energie

Wiljo Dirkx en Anneke Vogels van het Centrum voor Nieuwe Balans Energie schrijven samen een boek. Een prachtig proces waarbij de teksten er op het juiste moment uitvliegen. Uiteraard gaat het over de Nieuwe Balans Energie. Het is het eerste boek, maar er volgen er vast nog meer. Het boek geeft je handvaten voor jouw persoonlijke pad van bewustzijnsverandering en neemt je mee in de wereld van de Nieuwe Balans Energie. Buiten dat is het voor velen een feest van herkenning.

Wat is de Nieuwe Balans Energie?

We gaan van de oude wereld (Mannelijke Perspectief Energie) naar de nieuwe wereld (Nieuwe Balans Energie). Dat is een evolutionaire sprong die plaats vindt ongeacht wat wij mensen ervan vinden. Elke 13.000 jaar vindt zo’n grote sprong plaats. De oude wereld is energetisch gestopt in maart 2020 en een nieuwe wereld is begonnen. Heel veel oude volkeren zoals de Maya’s, Hopi’s, Lakota’s, Aboriginals, Queros, Tolteken en anderen, hebben duizenden jaren geleden voorspeld dat er een bewustzijnsverandering aan zou komen. Dat is dus NU. We gaan van de oude wereld naar de nieuwe wereld. Oftewel: we gaan van een wereld van 100% denken, naar 60% intuïtie/gevoel, 20-30% denken en 10-15% andere dingen. Dat betekent dat het spel van het leven opeens totaal aan het veranderen is. Nieuw spel, nieuwe regels. We gaan leren om anders om te gaan met onszelf, met relaties en vriendschappen, met de natuur, met het leven zelf, met alles. Poeh hé, dat wordt even slikken. 

boek

Je kunt het je niet voorstellen om te gaan van 100% ratio, naar nog maar 20-30% ratio. Maar aan elk begin komt ooit een eind. Toen het Romeinse Rijk nog bestond, kon zich ook niemand voorstellen dat het ooit zou eindigen. We kunnen ons daarom niet voorstellen dat onze wereld zoals wij die kennen, met onderwijs, geneeskunde, wetenschap, industrie, economie, politiek en zoveel meer, ooit zou kunnen veranderen. Maar we hebben geen keuze. Het is al aan het gebeuren. But don’t worry: you’ve got this. Je bent hier niet voor niks nu.

Proces van het boek

Tijdens het schrijven van het boek komen we er samen telkens achter dat het boek zich eigenlijk helemaal vanzelf schrijft. Het is een totaal nieuwe manier van creëeren. Het gaat moeiteloos. Alles over de Nieuwe Balans Energie staat erin. Wat zijn de nieuwe spelregels? Hoe pas je ze toe? Hoe ga je van de oude wereld naar de nieuwe wereld? Hoe speel je het nieuwe spel en natuurlijk nog veel meer.

Wil jij een seintje als het Nieuwe Balans Energie boek verkrijgbaar is?

Laat je e-mailadres achter en wij houden je op de hoogte als ons boek te koop is.

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen