Wiljo Dirkx

 165,00

90 minuten

Ben je op zoek naar inzicht, overzicht, richting en een doel in je leven? Wil je begrijpen waarom de dingen gebeuren, zoals ze gebeuren? Ben je hongerig naar het potentieel dat in jou sluimert? Wil je jezelf herinneren hoe je weer contact maakt met je ware essentie? En verlang je ernaar het leven te leven waarvoor je geboren bent? Ik reik je Gouden Sleutels aan die je kijk op het leven veranderen en je intuïtie versterken. Dit opent nieuwe deuren richting werk, gezondheid, relaties, geluk en je levensdoel. Deuren die voorheen gesloten bleven, omdat je onbewust door een sleutelgat tuurde. Prijs is op basis van consumentenprijs. Ben je zelf ondernemer, dan gelden er andere prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Omschrijving

Een inzichtsessie moet je gewoon ervaren. Pas dan begrijp je de eindeloze mogelijkheden. Zo’n inzichtsessie helpt je bij allerlei vragen die je hebt over jezelf of situaties waarin je er zelf niet meer uitkomt. Misschien heb je zelfs wel 1001 vragen. Daar is een inzichtsessie ideaal voor. Iedere inzichtsessie is anders. Het kan zijn dat je op zoek bent naar bevestiging, dat je wil weten of je nog op het juiste pad bent of hoe nu verder in je leven. Het kan gaan over je carrière, je gezin, relatie, gezondheid, vriendschappen of de patronen waar je in vastloopt. Alles kan besproken worden.

Kortom: wil jij tot op het diepste niveau inzicht verkrijgen in jezelf? Boek dan een inzichtsessie. Dan wordt 1+1 vanzelf 3. Vandaar uit sparren we verder. Er is geen enkel oordeel, er zijn alleen maar mogelijkheden. Veel mensen zijn je al voorgegaan en ervaren het als thuiskomen.

Wanneer je een inzichtsessie gedaan hebt, kun je ervoor kiezen om nog dieper op de materie in te gaan. Dan volg je een Persoonlijk Begeleidingstraject..

Verder is er nog de mogelijkheid voor een Persoonlijk Opleidingstraject. Daarin kun je diepgaande vragen stellen over elk willekeurig onderwerp en leer ik je hoe die wereld werkt. Het kan bijv. gaan over dimensies, chakras, onderbewustzijn, DNA, andere manieren van mensen helpen, op een andere manier met het leven spelen, wat is intuïtie en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies dan voor een Persoonlijk Opleidingstraject.

Hoe gaan we het doen

Een inzichtsessie duurt 90 minuten. Na het bestellen, ontvang je via mail een link waar je een afspraak mee inplant. De inzichtsessie gaat via ZOOM. Zodra je je afspraak hebt ingepland, ontvang je een ZOOM-link.

Liever persoonlijk ontmoeten

Wil je mij liever persoonlijk ontmoeten, dat kan ook? Dan gaan doen middels een boswandeling. Ik nodig je dan uit om naar Midden-Limburg te komen. Details over de locatie ontvang je dan per mail. Stuur even een mailtje naar [email protected] indien je hiervoor kiest.

Maak kennis met Wiljo Dirkx

De maestro van de Nieuwe Balans Energie. Wiljo is onze ‘hometree’. Een onuitputtelijke bron van wijsheid en ervaring

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.