Wiljo Dirkx

 1.250,00

Ben je op zoek naar meer kennis over een onderwerp, dan is een Persoonlijk Opleidingstraject ideaal voor jou. Daarin kun je diepgaande vragen stellen over elk willekeurig onderwerp en leer ik je hoe die wereld werkt. Het kan bijv. gaan over dimensies, chakras, onderbewustzijn, DNA, andere manieren van mensen helpen, op een andere manier met het leven spelen, wat is intuïtie en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos. In een traject van 16 weken, gaan we elke 2 weken met elkaar aan de slag. Elke sessie duurt 90 minuten. Prijs is op basis van consumentenprijs. Ben je zelf ondernemer, dan gelden er andere prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Omschrijving

Een Persoonlijk Opleidingstraject is de manier om je te verdiepen in welk onderwerp dan ook. In plaats van tal van internetsites en social media platforms af te struinen, kun je het ook gewoon bij de bron halen. Wat wil je weten? Hoe werkt het leven? Wat zijn dimensies? Hoe werkt mijn intuïtie? Bestaan er natuurwezens en waar bevinden die zich dan? Hoe werkt het innerlijke weten? Wat is een lichtlichaam en hoe werkt het? Wat valt er te weten over DNA en wat kun je ermee? Zijn er meer vormen van heling en kun je het leren? Is er leven op andere planeten en hoe moet ik mij dit voorstellen?

Zoveel vragen, zoveel antwoorden. Verdiep jezelf in welk onderwerp dan ook. Stel vragen, leer het toepassen, leer anders naar de dingen kijken en open je wereld. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. In een traject van 16 weken, gaan we elke 2 weken met elkaar aan de slag. Elke sessie duurt 90 minuten.

Weet je wat leuk is? Als je vrienden/vriendinnen en zo hebt die ook over hetzelfde onderwerp van alles willen weten. Dan doe je het toch gewoon samen. Super gaaf om samen te groeien en samen te babbelen over de nieuwe dingen die je geleerd hebt.

In Persoonlijke begeleidingstrajecten is het mogelijk dat we met meerdere teachers in een sessie jouw wereld openen voor nieuwe inzichten. Dat bepalen we van tevoren samen met elkaar.

Maak kennis met Wiljo Dirkx

De maestro van de Nieuwe Balans Energie. Wiljo is onze ‘hometree’. Een onuitputtelijke bron van wijsheid en ervaring

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.