Wiljo Dirkx

 1.250,00

16 weken

Tijdens Persoonlijke Begeleiding ga je ontdekken hoeveel je kunt groeien in je bewustzijn en als mens. Je leert jezelf echt kennen. Persoonlijke Begeleiding begeleidt je in hoe je anders naar het leven kunt gaan kijken. Hoe je oude patronen los kunt laten en nieuwe perspectieven kunt verwelkomen. Het leert je ook hoe je met het leven om kunt gaan op een andere manier. Leer de fijne kneepjes van hoe je dit nieuwe spel speelt, waarin nagenoeg alles draait om intuïtie. Samen bepalen we waar we aan willen werken. Je krijgt meer innerlijke rust en inzicht. In een traject van 16 weken leer je anders naar je situatie te kijken en maak je weer stappen voorwaarts. Prijs is op basis van consumentenprijs. Ben je zelf ondernemer, dan gelden er andere prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Omschrijving

Grote groeimogelijkheden

Persoonlijke Begeleiding helpt jou in je proces van groei. We kijken naar hoe je leven nu in elkaar zit en ga op zoek naar hoe je je leven een nieuwe wending kunt geven. Welke beperkende patronen heb je nu? Waar blokkeer je op? Neem je nog steeds zaken mee uit je voorouderlijke lijnen? Heb je nog oude overtuigingen die je niet dienen? Hoe kun je rustig blijven in een steeds grotere wereld van paniek om je heen? Leer de fijne kneepjes van hoe je anders tegen het leven aan kunt kijken waarin nagenoeg alles draait om intuïtie. Samen bepalen we waar we naar willen kijken en waar we aan willen werken.

Verschil tussen Inzichtsessie en Persoonlijke Begeleiding

Een inzichtsessie wordt toegepast om ergens inzicht in te krijgen. Persoonlijke Begeleiding gaat dieper en verder. Daarbij nemen we niet alleen de tijd om items te bekijken, maar ik leer je ook hoe je er op een andere manier mee kunt spelen. We ruimen samen oude patronen, blokkades en verstorende energieën op en ik help je met het loslaten wat je niet meer dient. Daardoor kun je vaak grote dingen in jezelf transformeren en veranderen.

Als je met jezelf aan de slag wil gaan, dan is Persoonlijke Begeleiding absoluut het pad. Deze uniek aanpak leidt je naar de wereld van verwondering, verbazing en magie. Opeens zie je mogelijkheden die je voorheen niet zag. Je gaat inzien dat de wereld niet opgedeeld is in vakjes en hokjes denken, maar eigenlijk bestaat uit eindeloze mogelijkheden. Je leert het spel van de maestro zelf.

Verder leer je de nieuwste technieken om anders met het leven om te gaan. Vanuit intuïtie, vanuit innerlijke groei en vooral vanuit vrijheid en overgave. Je leert om langzaam het puur rationele te ontwennen en het intuïtieve meer te omarmen. Het resultaat is dat je onthecht kunt gaan kijken naar steeds meer facetten in het leven. Dat je niet meer zo snel mee gaat in de rat-race die wij mensen nu meemaken.

Het is jouw feest

Persoonlijke Begeleiding is een reis in de wereld die jouw naam draagt. Jij bepaalt waar je reis naar toe gaat en ik begeleid je om die vorm te geven. Als je niet weet waar je reis naar toe gaat, dan vinden we dat samen uit en starten we van daar. Persoonlijke begeleiding is een traject. Het duurt 16 weken, waarin we elkaar elke 2 weken spreken via ZOOM of FaceTime in een sessie van telkens 90 minuten.

Dit begeleidingstraject kan je bijvoorbeeld helpen bij het vinden van jouw talenten. Waar ben je nu echt goed in? Jouw beeld van jezelf is bijzonder beperkt. Je bent zoveel meer dan je ooit had kunnen vermoeden. Het wordt tijd dat dit potentieel naar buiten gaat komen. Waar ben je goed in? Waarom heb je deze talenten uitgezocht voor dit leven en hoe wilde je ze gaan inzetten? Alles binnen Persoonlijke Begeleiding gaat over: ken jezelf.

Even alles op een rijtje:

Het Persoonlijke Begeleidingstraject duurt 16 weken. We hebben twee-wekelijkse sessies die telkens 90 minuten duren. De prijs hiervoor is 1250 euro. Dit product is voor consumenten. Wil je Persoonlijke Begeleiding voor je Business of een Business Scan van je organisatie of onderneming? Stuur dan een mailtje.

Na het aanmelden nemen we contact met je op om de sessies in te delen.

 

Maak kennis met Wiljo Dirkx

De maestro van de Nieuwe Balans Energie. Wiljo is onze ‘hometree’. Een onuitputtelijke bron van wijsheid en ervaring

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.