Aanbod classes en persoonlijke sessies

Voel jij die kriebel om te ontdekken wat jouw unieke talenten zijn, om gelijkgestemden te ontmoeten, te leren communiceren met je begeleiding of om op het diepste niveau aan jezelf te werken? Ontdek ons aanbod van classes, workshops en events. Ook vind je hier de mogelijkheden tot één-op-één sessies, zoals het Personal Mentoring Program of een eenmalige inzichtsessie met Wiljo Dirkx. Kies wat bij jou past. Alles wat wij doen, brengt je nog dichter bij jezelf: jouw unieke pad en bij je intuïtie. Het leert je de fijne kneepjes van het spel van de Nieuwe Balans Energie. 

Het aanbod

Aanbod
Geen producten gevonden

Reviews

Over de Pendera Class:
“De ogenschijnlijke kloof tussen wetenschap en spiritualiteit, tussen kennis en innerlijk weten, tussen zijn en doen werd moeiteloos en met veel passie overbrugd. Mijn ziel had een vreugdevolle tweedaagse.”

“Op sommige momenten kan ik alleen nog maar huilen van ontroering. Dank jullie wel voor deze bijzondere reis in bewustzijn.”

Over Wiljo Dirkx:
“Wiljo’s unieke aanpak geeft mij een helder kijkje in de keuken van mijn eigen ziel. Samen gaan we door laatjes en kastjes. Wat ik niet meer kan gebruiken, gooit hij weg. Ingrediënten waarvan ik vergeten was dat ik ze had, blijken ineens voor verrassende nieuwe recepten te zorgen.”

“Wiljo zijn manier van werken en je ‘issue’ benaderen is to the point, respectvol en met een gezonde dosis humor. Als je tegen zaken aanloopt in je leven, het maakt niet uit wat het is, dan is hij de aangewezen persoon om je verder te brengen op je levenspad.”

“Wiljo neemt je mee in een gesprek op energetisch en zielsniveau. Je komt dan de ontbrekende puzzelstukjes tegen van je levenslessen hier op aarde. Hij doet dit op een integere manier en zonder oordeel. Ik raad het iedereen aan die zijn levensdoel wilt ontrafelen.”

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.