Nieuwe Balans Energie

Bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie vind je alles over de nieuwe tijd waar we naar toe bewegen. In de Nieuwe Balans Energie openbaart zich een wereld met oneindige mogelijkheden en perspectieven aan jou. Je kunt ervoor kiezen om je leven te leiden zoals je het altijd gedaan hebt, zoals iedereen het altijd doet, maar je mag ook kiezen voor iets totaal anders. En dat zijn we niet gewend. Opeens ontstaan er veel mogelijkheden tot groei, expansie en tot jezelf ontdekken. Mogelijkheden die niet bestonden in het rigide patroon van het oude Mannelijke Perspectief Energie denken. Er ligt een veld aan mogelijkheden open voor jou. Het is tijd om je perspectief te verbreden en te ontdekken wie jij werkelijk bent.

Bewustzijnssprong

We gaan door een tijd van enorme verandering. Dat lijkt op het eerste zicht, zomaar uit het niets te komen. Maar dit is hoe het leven werkt. Soms heb je pieken, soms heb je dalen. En dat herken je vast in je eigen leven. Weet dat wij nu in een zeer uitdagende tijd leven. Zo’n grote bewustzijnssprong als deze vindt volgens een van de Maya kalenders, elke 13.000 jaar plaats. En elke keer is de sprong groot, maar anders. Op het moment dat zo’n sprong plaatsvindt, mag je eigenlijk je tactiek naar hoe je naar het leven kijkt, aanpassen. Wat wij vaak een ‘spiritueel proces’ noemen, is niks meer of minder dan een bewustzijnsverandering. Eigenlijk beginnen steeds meer mensen wakker te worden. Wij beginnen te veranderen. Wij worden bewust. Maar waar worden we ons dan bewust van?

Nieuwe-Balans-Energie

Nieuwe Balans Energie: van denken naar voelen

Onze wereld is zo enorm ondergedompeld in het denken. Het is onvoorstelbaar dat dit ooit gaat veranderen. Deze grote bewustzijnssprong gaat dat echter wel doen. Het gaat velen van ons aan het denken én voelen zetten. Maar het gaat er ook voor zorgen dat je je onwel voelt in je bestaande leven. En dan komt dé vraag om de hoek kijken: ‘Is dit het nu? Is dit alles?’ In ons geval gaan we van een wereld die gebaseerd is op ratio en denken, naar een wereld die van ons vraagt dat we gaan voelen, gebruik gaan maken van onze intuïtie en ons innerlijke weten. De schepping, of het leven zelf, heeft dus het spel aangepast. En die heeft ons niet gevraagd of het uitkomt.

Het oude tijdvak, de Mannelijke Perspectief Energie, is geëindigd volgens onze kalender op maart 2020. En toen het eindigde, startte het nieuwe tijdvak vanzelf. Van alles vanuit een mannelijke perspectief (winnen, ratio, wetenschap, verdeeldheid, enz.) te kijken, naar een evenwichtige balans van mannelijke en vrouwelijke energie. Het nieuwe tijdvak heeft daarom ook een nieuwe naam: het wordt ‘Nieuwe Balans Energie’ genoemd. Als een eerbetoon dat de mannelijke en vrouwelijk energie in balans gaan zijn. Dat is in feite de verandering van het spel. We gaan van ratio naar voelen. Als mannelijke en vrouwelijk energie opeens in balans komen te staan, verandert alles. Zowel voor mannen, als voor vrouwen, als voor iedereen. Dus ook voor jou.

Oud (Mannelijke Perspectief Energie) Nieuwe Balans Energie
Alles met je hoofd doen Leven vanuit je intuïtie
Kwantiteit van leven Kwaliteit van leven
Serieus zijn Spelen
Oogkleppen op Oneindige mogelijkheden
Controle Totale overgave
Eindeloos doorgaan / Uitgeput zijn Energiemanagement
Jezelf wegcijferen Eigen welzijn eerst
Klakkeloos alles aannemen Universele waarheid aanvoelen
Leven vanuit ratio / Zoals het hoort Leef je zielenplan
Tegen de stroom inzwemmen Moeiteloosheid / Flow
Hokjes en vakjes denken Magie van het leven ervaren
Speelbal zijn van het leven Balans
(Ongewild) slachtoffer in een verhaal zijn Observeerder in een verhaal zijn
Alles alleen met je hoofd doen Communiceren met je begeleiding
Vingerwijzen Zelfreflectie
Ik ben nu eenmaal zo Het stopt hier bij mij
Force (druk zetten) Power (innerlijke kracht)
Ik moet er hard voor werken Geld volgt je staart
Onbewust leven Oneindige groei

En nu dan?

Als jij de kriebel of een diepe herkenning voelt, dan weet je dat jij ook één van die zielen bent die grote opruiming komt maken hier op Aarde of mee het verschil wil maken. We vinden het fijn dat je er bent, welkom thuis. In onze stories en in ons zeer uitgebreide woordenboek leggen we meer uit over de Nieuwe Balans Energie en wat dit voor jou betekent. Ook organiseren we diverse workshops/classes, events en kun je sessies bij ons boeken. Bekijk bij ons aanbod wat jij voor waardevolle bagage je aan je koffertje toe kunt voegen. Pluk wat je nodig hebt van ons platform. Je bent hier niet voor niks. Er is een reden voor dat ook jij, juist nu geïncarneerd bent. Net als wij. Want het leven lijkt soms erg lastig en ingewikkeld, maar wat als het ook zoveel mooier en rijker kan zijn dan je denkt? Beweeg met ons mee. Hand in hand voelt dat veel fijner dan alleen. 

Het is tijd om op te bloeien.

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.