&BE

5 november 2022

De naakte waarheid

Een jaar na de start van het centrum voor Nieuwe Balans Energie.

Een jaar van ontdekken, groeien en expansie.

Van perspectief verbreden en de be-doel-ing steeds helderder voor ogen krijgen.

Van ontdekken dat er maar één ding zeker is: juist ja, verandering!

Een warm welkom of een bitterzoet afscheid?

Verandering. Vaak voelt dat heerlijk vrij en geeft het een fijne vrijbrief om alles niet zo serieus te hoeven nemen en je te laten verrassen. Want “hé, wie weet hoe het leven er morgen uitziet?”. Op andere momenten is het pijnlijk. Om afscheid te moeten nemen van wat fijn en kloppend voelde en dat ineens niet meer blijkt te zijn. Precies zoals het leven, sometimes you win, sometimes you lose. 

Opeens is het helder

Dagelijkse oefening in “overgave aan het niet-weten” it is. Totdat er dan ineens nieuwe helderheid ontstaat op een bepaald vlak. Zo ook met onze naam en logo.

Dat ene vonkje in jou

Heb je de afkorting van Nieuwe Balans Energie, NBE, weleens hardop uitgesproken? Hoe mooi te ontdekken dat dit nog meer de lading dekt van wat we doen: an(d) be, just be. Jij mag gewoon jij zijn, in jouw volle glorie. Want dat is waar het in het leven om gaat: dat je door alle ruis die je in je rugzak hebt geladen door ervaringen in jouw leven(s) de weg terug vindt naar de spark van jouw ziel.

Ode aan het madeliefje principe

Ons madeliefje blijft nog steeds symbolisch voor de opzet van waar we als platform naar toe groeien. En de Nieuwe Balans Energie blijft nog steeds de wereld waar we graag over praten en elkaar in willen ontmoeten.

Met de verandering van een nieuwe presentatie: &be, weer prachtig vormgegeven door Simone. Speels, eigentijds én uitgekleed tot de naakte waarheid, de essentie van waar wij voor staan!

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.