Dag oud tijdperk

21 november 2022

dag-oud-tijdperk

We zijn vergeten wie we zijn. Wezens van oneindig licht; van oneindige wijsheid. De periode van onwetendheid is voorbij. Laten we gaan herinneren wie we waarlijk zijn. Zoveel licht, zoveel wijsheid, zoveel kracht. Het is niet meer nodig om niet te weten. We zijn begonnen aan een nieuw tijdperk. Een tijdperk van het al-weten. Van weten wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe bewegen. Wij zijn de eeuwige staat van zijn. Nooit waren we minder, noch waren we ooit meer. Altijd aanwezig, altijd bezig om onze eigen horizon te verrijken. Wij zijn de eeuwige wij.

Nieuw tijdperk

Er is een nieuw tijdperk aangebroken. Zo anders als het vorige tijdperk. Diep vanbinnen wisten wij altijd al, dat we voorbestemd waren voor iets dat groter is dan dat we nu ervaren. Wij zijn de eeuwige wij, de eeuwige wijsheid. Het is tijd om een leerzame periode van immer beperken af te sluiten. Laten we dit met heel veel respect en eer voor het verleden doen. Het heeft ons als mensheid naar bijzondere hoogtes gebracht, waardoor we in staat waren boven onszelf uit te stijgen. We leerden hoe we het niet moesten doen, maar waren afhankelijk van de bijbehorende ervaring, opdat we wisten hoe we het wel mogen doen. Zonder die ervaring zouden we ons nooit herinneren hoe krachtig we daadwerkelijk ooit waren en nu weer zijn.

Het is tijd om te gaan bouwen aan een nieuw tijdperk. Laat ons de wijsheid en de kennis bundelen die in ons ligt opgeslagen. Alles komt nu vrij. Alle deuren gaan nu open. We begrijpen op een diepere laag best wel dat ons verstand hierin nooit mee zal kunnen gaan. Dat verstand ervoor dient om nu-momenten te doorleven en te begrijpen. Maar dat het nooit in staat zal zijn het grotere plaatje te zien, zoals wij diep vanbinnen al zo lang zien.

Dag, dag jij

Met heel veel respect en liefde sluiten we de oude periode af en laten een oude vriend gaan. Hij heeft ons veel gebracht in de laatste duizenden jaren. Het bood ons de mogelijkheid om weer nieuwe dingen te leren. Maar nu zijn we vrij. Het hoeft niet meer zo te gaan, zoals het ooit ging. Een nieuw tijdperk van balans, van liefde, van wederzijds begrip en vooral van nieuwe groei is aangebroken. We hebben geen keuze, dan te luisteren naar die oerkreet in jou en mij. Die roept dat het okay is om de stap te maken naar en in een nieuw tijdperk, waarin overgave, liefde, overvloed en wijsheid met de scepter zwaaien.

Dag oud tijdperk. Je bracht ons vele leermomenten. Misschien waren we het niet overal mee eens, maar ook wij begrijpen best wel dat het nodig was om ons te brengen waar we nu zijn. Zonder jou als tijdperk, waren we nooit in staat geweest, deze nieuwe stap te maken. Laten we met eerbied en respect afscheid van elkaar nemen en een nieuw tijdperk gaan omarmen. Laten we ZIJN.

Just &BE.

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.