Ik wil die zielenrelatie

5 januari 2023

Ik-wil-die-zielenrelatie

Ik werkte al jaren samen met een vrouwelijke collega. Gewoon goede collega’s. Niets speciaals. Tot ik deelnam aan een spirituele training. Heel summier werd daar in een paar zinnen, iets verteld over het bestaan van zielenrelaties. En iets in mij werd getriggerd. Op dat moment was nog alles okay, maar een paar weken later begon het feest….of was het meer de hel….of allebei….enfin….lees maar…

Hoe is dit mogelijk

Het leek alsof ik die collega herkende op een andere manier. Ik was echt totaal van de kaart. Alsof er in mijn hart iets geraakt was dat zo intens, zo diepgaand was, dat ik er met mijn verstand gewoon niet bij kon. Stel je dit eens voor: reeds jarenlang goede collega’s van elkaar zijn. En dan, op een dag, is de wereld helemaal anders. Hoe is het in vredesnaam mogelijk om zo compleet van slag te zijn, terwijl er in de jaren ervoor niets aan de hand was?

Samensmelten

Ik wilde bij haar zijn, zoveel, zo vaak, zo lang als maar mogelijk. Niks verliefdheid, want ik weet donders goed hoe verliefdheid voelt. Dit was totaal anders. Dit oversteeg alles wat ik kende. Willen samenzijn, samensmelten, één worden. Dat indringende gevoel om één te worden was zo enorm krachtig. En dan dat ego van mij. Die gooide nog eens olie op het vuur en vergrootte het verlangen met een wilskracht die ongekend is. Maar helaas…zij sloeg dicht en vertrok naar een ander bedrijf. Mijn wereld stortte in. Ik had nog nooit zo’n diepe, intense emotionele pijn gevoeld.

Veel intenser

Ik ervaarde een zielenrelatie. Relatie met een ziel die je herkend uit een vorig leven. En deze zijn zó apart. De ups zijn upper dan up en de downs downer dan down. Alles is extremer, heftiger, intenser. Maar de diepgang…wauw. Als jij ook ooit deze pijn of intense liefde meemaakt, zou dit het kunnen zijn. En weet gewoon, je bent niet alleen….

Groetjes,
&BE – Wiljo Dirkx

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.