Is dit echt waar

17 december 2022

Is-het-echt-waar

“Als het waar is wat deze teacher vertelt, dan is alles mogelijk. Dat betekent dat het mogelijk is dat ik qua vragen carte-blanche heb. Dat ik aan mijn begeleiding alles mag vragen wat er ook maar in mij opkomt. Goh, stel je toch eens voor, al die vragen waar ik al zolang mee rondloopt…opeens beantwoord krijgen. Dat moet toch zo supergaaf zijn”. Dat dacht ik nog.

Magisch woord voor mij

Weet je dat dit echt mijn gedachten waren toen ik voor het eerst aan die specifieke class deelnam in 2005. Die class; ach ik geef toe dat ik de tekst beter had moeten lezen. Daar waar het nu echt over ging, maar in mijn enthousiasme was ik dat helemaal vergeten te doen. Ik was zo vol van de term ” akasha-kronieken”. Ik had geen idee wat het betekende, maar ik wist dat ik er tijdens deze class iets over zou gaan leren. Akasha-kronieken (ook wel zielenarchief genoemd) klonk als herkenbare muziek in mijn oren. Ik begreep totaal niet waarom, maar ik moest er naar toe.

Hoezo, pendelen?

De verbazing was dan ook groot dat ik in een class over pendelen terecht gekomen was. Hoe kon dat nu te maken met Akasha-kronieken? Ik leerde dat het alles daarmee te maken kon hebben. Het enige wat ik moest leren, was me te laten leiden door mijn begeleiding, ook wel Hogere Zelf genoemd. Jeetje, wat was dat even een uitdaging. Ik vond het in het begin allemaal maar lastig hoor. Totdat op dag één, de eerste ochtend pauze zo rond 11 uur aanbrak.

Toen dacht ik bovenstaande. “Mijn god, als dit toch mogelijk is, dan is alles mogelijk. Die begeleiding heeft toegang tot die Akasha kronieken? En ik kan ze laten uitzoeken wat ik allemaal gedaan heb in vorige levens? Wauw, wauw, wauw. Maar als ik alles mag vragen aan die begeleiding, dan kan ik toch ook gewoon aardse dingen vragen. Wat kom ik hier doen? Wie ben ik? Waar moet ik met mijn carrière naar toe? Hoe zit het met die relatie van mij? Hoe moet ik dit probleem oplossen? Hoe ga ik met die situatie om?

Wil je net als ik destijds, nu ook zelf leren hoe je al jouw antwoorden kunt vinden? Neem dan deel aan de Pendera Clear & Release Course. Dan leren wij jou hoe je dat kunt doen. Je krijgt les van de beste. De training start op 28 januari a.s. Doe ook mee!

Fijne dag jij,

@be – Wiljo

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.