Oneindige jij

24 november 2022

Oneindige-jij

Waarom twijfelen over je eigen grootsheid? Waarom denk je minder over jezelf dan dat je waarlijk bent? Jij bent groots, oneindig. Dat ben je altijd al geweest. Niet minder dan dat. Jouw grootsheid gaat voorbij elke horizon, elke staat van zijn, elke vorm van begrip. Jij bent de eeuwige jij. De oneindige jij.

Je weet wel beter

Vanuit de illusie waarin je leeft, zie je de wereld als beperkt. Je weet niet beter. Dit is het dan. Maar diep vanbinnen weet je echt wel beter. Je bent voorbestemd om grootse dingen te doen. Die gaan er ook komen. Voor alles is een plaats en een tijd, ook voor jou. Je hele zijn voelt dat ritme feilloos aan. Dat je er gaat komen weet je al lang, maar hoe en wanneer is voor je menselijke zijn een groot onbekend iets. Maar diep vanbinnen weet je echt wel beter. Diep vanbinnen is het pad kristalhelder. Het niet weten is eigenlijk je grootste schat, omdat het gaat om de reis, niet het einddoel.

Omarm het

Jij bent grootser dan je ooit als mens kunt bedenken. Het wordt tijd dat je die grootsheid in liefde naar jezelf, gaat omarmen. Laat vooraleerst jezelf zien, hoe krachtig en groots je bent. Dan deel je nadien die innerlijke schoonheid die je gevonden hebt met de wereld om je heen.

Maak wonderen mogelijk

Jouw oneindigheid maakt wonderen mogelijk. Je kunt zoveel, maar herinnert je zo weinig. Er zit zoveel meer in jou, dan je ooit voor mogelijk gehouden hebt. Jij bent de eeuwige jij. Nooit heb je niet bestaan. Je leven is eeuwig omdat jij eeuwig bent. Je potentieel is grootser dan je ooit voor mogelijk hebt gehouden. De tijd is aangebroken om je te herinneren wie je bent. Om weer te gaan inzien wat voor een fantastisch, prachtig wezen je waarlijk bent. Jij bent liefde, jij bent het leven. Je kunt het niet, niet zijn. Je bent alles wat er ooit was, is en zal zijn. Zo compleet, zo overdadig, zo prachtig. Leef nu, leef vandaag, leef in het moment, eeuwige jij. Je verdient niet minder dan dat. Je bent het waard om er te zijn, nu en voor altijd. Jij bent de eeuwige jij. Wijs, liefdevol, krachtig, eeuwig. Om je dat te herinneren, hoef je alleen maar te zijn. Just &BE.

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.