Planetaire afkomst van de mens

24 maart 2022

We denken vaak dat we afkomstig zijn van een specifieke planeet of sterrenstelsel. Want we willen graag weten wat onze oorsprong is. Wat is onze planetaire afkomst? Waar is mijn thuis? Wat is mijn thuis? Er doen veel wilde verhalen de ronde, dat de één afkomstig is van de Pleiaden, de ander van Arcturus of Andromeda, Sirius. Noem het maar op. Maar je komt helemaal niet van één sterrenstelsel. Noch van één planeet. Dat is niet jouw startpunt waar je vandaan komt.

 

Uit dezelfde bron

Alle zielen worden in wat heet, de baarmoeder van de schepping gecreëerd, door SPIRIT zelf. Dat is geen sterrenstelsel of planeet, maar een bewustzijnsstaat. Een groot gedeelte van de zielen besluit om aan een incarnatieproces te beginnen. Maar niet alle zielen doen dat. Zij die dat wel doen, waaieren uit over de hoeken van de hele schepping. Niet alleen naar dit Universum. Mensen denken vaak: ‘Mijn oorsprong moet wel in dit Universum liggen: de Pleiaden of Andromeda.’ Maar er zijn zoveel universa met zoveel sterrenstelsels. Het is een ijdele hoop om te denken dat je oorsprong alleen maar in dit Universum zou kunnen liggen. Het is niet eens mogelijk dat je oorsprong alleen hier ligt. Dit Universum is maar één van de oneindige universa die er bestaan. En jij bezoekt heel veel universa, niet alleen tijdens levens, maar ook als je astraal reist tijdens de droomslaap. Dan zijn er geen grenzen en je bent in een fractie van een seconde in een totaal ander universum, in een totaal ander sterrenstelsel.

Inprenting sterrenstelsel

Wat wel mogelijk is, is dat je een inprenting hebt, dat afkomstig is van een van de sterrenstelsels, zoals de Pleiaden. Dat betekent dat je de dingen bekijkt en ervaart zoals dat men daar doet. Je hebt op de een of andere wijze een link met dat sterrenstelsel. Mensen nemen aan dat je dan automatisch daar vandaan moet komen. Nee, het is slechts een herinnering dat je er ooit bent geweest. Dat heeft veel indruk op jou gemaakt en dat pas je nu nog toe in dit leven. Weet gewoon dat je ontzettend veel levens hebt gehad, op allerlei plaatsen. Desondanks ben je nu hier op Aarde en de grote vraag is: wat voor mooie talenten heb je meegenomen uit al die levens overal in die universa?

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.