Akasha kronieken

Akasha is een woord uit het Sanskriet. Akasha Kronieken is een andere benaming voor je zielenarchief. Alles wat je ooit in een leven hebt gedacht, gezegd, gedaan, gevoeld, geschreven of wat dan ook, wordt bijgehouden in een enorm archief. Dat noemt men je zielenarchief. Je begeleiding is meestal al heel veel levens lang bij je en begeleid je tijdens al die levens. Zij weten feilloos waar ze iets kunnen vinden in je zielenarchief.

Je kunt opruiming laten houden in je zielenarchief. In één van de vervolgtrainingen van de Pendera Foundation Class leer je hoe je dit kunt doen. Wanneer je gaat opruimen, haal je de energie af van een onderwerp, waardoor jij je lichter gaat voelen.

Zie het zo: je begon de Nijmeegse Vierdaagse (je leven) met een tas van 50 kilo op je rug, maar uiteindelijk loop je ‘m uit met een dun nylon zakje op je rug. Opruimen in je zielenarchief maakt het leven zó veel gemakkelijker. Het is echter niet een formule waar je even met een toverstafje zwaait en alles is weg. Het vergt enorm veel doorzettingsvermogen, inzicht, kracht, discipline, engagement en verantwoordelijkheidsgevoel om daarmee om te gaan.

Opruiming houden in je zielenarchief is als rijden op de autosnelweg. De meeste heling technieken lijken op wandelen op een bospad. Als je het op het niveau van je zielenarchief oplost, ga je dus extreem snel in je ontwikkeling. Het één is niet beter dan het ander. Het is slechts anders.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.