Energetische lading eraf halen

Er is een spirituele wet die zegt: ‘Zolang dat je nog energetische lading op iets vasthoudt, moet je er mee leren dealen in je leven.’ Dat klopt. Jij kunt met een bepaalde situatie of een bepaalde persoon wel klaar zijn, volgens wat jij ervan vindt, maar dat betekent nog niet dat je systeem er klaar mee is. Wat jij vindt, is helemaal niet zo belangrijk voor die ziel van jou.

Hoe vaak hoor je niet dat er ruzie in een familie ontstaat na de verdeling van een erfenis. Je kunt wel zo boos zijn op wie dan ook in je familie dat je besluit er niet meer mee bezig te zijn, niet meer naar te kijken, want jij vindt, dat je er helemaal klaar mee bent. Je verbreekt het contact en klaar is Kees.

Grapjas, dat je bent! Zo werk en denk jij, maar zo werkt het leven niet. Telkens wanneer het onderwerp ook maar ter sprake komt, voel je de boosheid even opborrelen. Zie daar, daar heb je die energie weer. En elke keer weer, kost het je moeite en energie om daar weer even van af te kicken.

Er bestaan mogelijkheden om die energetische lading van onderwerpen af te halen. Volg bij ons de Pendera Classes en je gaat zien dat je veel lichter door het leven kunt gaan. Dan leer je niet alleen situaties te adresseren uit dit leven, maar mag je kijken naar patronen uit zoveel andere levens die je gehad hebt en waar je nu, tot op de dag vandaag, nog steeds ongemak van hebt. Ruim het op zodat je de volgende keer denkt: “Hmmm…..vreemd….had ik nu niet boos moeten worden?”

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.