Engelengetallen

Sinds het spirituele ontwaken van de jaren ’80 is er heel veel informatie vrijgekomen over hoe je naar dingen kunt kijken. We zijn als het ware door een enorme bewustzijnsverandering aan het gaan. Heel veel van die dingen die sindsdien genoemd zijn, zijn gebaseerd op aannames en verwachtingen van mensen in de tijd. Zij die zich presenteerden als eersten die informatie channelden, hebben het framework neergelegd voor wat we nu nog doen. Wij nemen letterlijk alles aan als zijnde waarheid. Dat doen we niet alleen in de spirituele wereld, maar ook in de normale wereld. Want het Internet en social media hebben altijd gelijk.

Als wij op dit op dit platform een onzin verhaal verzinnen met termen erin, dan gaan er altijd mensen zijn die zeggen: ‘dat is waar, dat staat daar.’ We zijn gewend om blind aan te nemen dat iets klopt. Sommige dingen kloppen daadwerkelijk wel, sommige dingen zijn aannames die waarheid zijn geworden van mensen.

Meestergetallen (1111  of 9999) dat klopt wel. Het is een manier van het Universum om met ons te communiceren. Een variatie daarop zijn engelengetallen. Die beginnen bij 1 en die eindigen bij 1000. Maar daar klopt bijzonder weinig van. Neemt niet weg dat het niet leuk is om te lezen. Zo staat die hele spirituele wereld bol van aannames en verwachtingen. Terwijl als we op onze intuïtie gaan vertrouwen, we gaan aanvoelen wat er klopt en niet klopt.

 

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.