Hulp vragen

De illusie van de afgescheidenheid werkt zo goed, dat we altijd denken dat we er alleen voor staan. Maar iedereen, ook jij, hebt zielen die met jou werken: jouw cosmic team. En dat doen ze al heel veel levens lang. Je kunt ze gewoon vragen om hulp. Ze zijn jouw begeleiding en ze helpen jou graag. Als je maar een beetje het principe begrijpt, hoe je dat moet doen.

Wil je meer weten over hulp vragen? Laten we even duidelijk vooropstellen, de zielen die jou helpen zijn niet jouw personeel. Die kun jij niet rond commanderen en aan het werk zetten voor jou. Zie ze als jouw vrienden en je kunt ze van alles vragen. Van het vinden van een parkeerplekje in de stad, tot hoe je met een uitdaging in het leven om moet gaan en alles wat er tussenin zit.

Hoe doe je dat? Jij vraagt (bijvoorbeeld in gedachten) wat je wil. Daarna zeg je: ‘dankjewel’. En dan laat je het los. Zodra jij ontvangt, zeg je weer: ‘dankjewel’. Het is jouw taak om dankjewel te zeggen. Hoe ze jouw vraag invullen, bepalen zij. Niet jij.

Je hoeft je vraag maar één keer te stellen. Maar mensen hebben de neiging om hun vraag wel 10 x te stellen. Ze begrijpen jou echt wel. Maar jij bepaalt niet exact wat de invulling gaat zijn. De ober in een restaurant begrijpt je ook wel als je 1 x iets bestelt. Je gaat je niet in de keuken bemoeien met hoe jouw gerecht gemaakt wordt. In deze situatie is het niet anders.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.