Innerlijk weten

Wat is innerlijk weten? Innerlijk weten verwijst naar innerlijke wijsheid. Het staat compleet los van de kennis die zich in je hoofd bevindt. De kennis in je innerlijke weten is namelijk eeuwig. De kennis in je hoofd is tijdelijk. Kennis in je hoofd bereik je met je verstand, met rationele inzichten. Innerlijk weten en rationele kennis zijn elkaars tegenovergestelde.

Om toegang te krijgen tot het innerlijke weten, maak je gebruik van je intuïtie. Logisch nadenken en je verstand hebben daar niets te zoeken. Het zijn de verkeerde tools om toegang te krijgen tot het innerlijke weten dat je hebt.

Het innerlijke weten is de kennis van je ziel. Kennis die je uit andere levens hebt opgedaan, maar ook kennis die je al bij je droeg voorafgaand aan je allereerste incarnatie. Het is hetzelfde als de Universele kennis die de schepping heeft. De ultieme waarheid, zogezegd. Innerlijk weten is de bibliotheek met oneindige kennis waar iedereen toegang tot heeft. Je intuïtie is de gereedschapskist waarmee je toegang krijgt tot je innerlijke weten. Intuïtie en innerlijk weten zijn twee totaal verschillende dingen.

Innerlijk weten herken je vast wel. Soms weet je het gewoon, omdat je het weet. Geen idee waarom, je weet het gewoon: het voelt als waar, als goed. De uitspraak ‘je hebt alle antwoorden al in je’ komt dus niet zomaar uit de lucht vallen.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.