Energetisch afschermen

Hoe moet je jezelf energetisch afschermen? Zet allemaal spiegelwanden om je heen, zodat de energieën terugkaatsen. Rozenstruiken om je heen plaatsen, werkt ook om de energieën van de ander tegen te houden. Er zijn tal van manieren beschreven hoe je jezelf kunt afschermen. Lieve allemaal, het wordt tijd dat we deze oude manier van denken van de tafel vegen en alles opnieuw opbouwen.

Laten we het eens vanuit een totaal ander perspectief bekijken. Alles is één groot veld van energie. Elk mens, dier, plant, steen, planeet, druppeltje, rots, insect en ga zo maar door….ze behoren allemaal toe aan die ene grote soep van energie. Kwantumfysici hebben dit reeds bewezen, dus als je op zoek wil gaan naar wetenschappelijk bewijs, dan zie daar. Dat betekent dus dat alles met elkaar verbonden is. Dat betekent ook dat het gevoel van afscheiding dat wij allemaal kennen, eigenlijk één van de grootste illusies van de schepping is. Want als we ons niet afgescheiden  voelen, dan zouden we de perfectie doorzien en kunnen we niets leren, noch groeien. En dat is toch wat elke ziel altijd wil blijven doen.

Werkt afschermen? Natuurlijk, al is het maar tijdelijk. Het is meer een mindset, dan een permanente oplossing. Als jij nu niet om kunt gaan met je gevoeligheid en voortdurend energieën van anderen en van situaties oppakt, dan moet daar een reden voor zijn. Nu ervaar je het misschien als een blok aan je been, een last die bestreden moet worden door jezelf af te willen schermen. Maar bekijk het anders. Dit is een enorm talent, waarvan je je nog niet herinnert hoe je dit moet gebruiken in je voordeel. Buig het om en je hoeft je nooit meer af te schermen. Dan kunnen we dat label HSP (High Sensitive Person) ook meteen de prullenbak ingooien. Iedereen is gevoelig, alleen de een staat er meer voor open dan de ander. Maak gebruik van je talent. Wij bij het centrum van de Nieuwe Balans Energie kunnen je daar van alles over leren in hoe je dat ombuigt. Dan heb jij weer een heerlijk leven vanuit een totaal nieuw perspectief.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.