Magie

Misschien denk jij bij magie wel aan Harry Potter, Mathilda of Merlijn. Magie lijkt totaal verdwenen te zijn in onze wereld. Ach ja, soms als alles ons meezit en we daardoor zeer blij zijn, dan denken we dat er nog wel ergens een beetje magie aanwezig moet zijn. Maar hoe komt het nu dat magie er schijnbaar niet meer is? En is het wel zo dat magie er niet meer is?

Magie bestaat en is er nog steeds. Magie is eigenlijk ook nooit weggeweest. We zijn alleen verleerd om het te zien. En dat komt omdat we alles met ons hoofd zijn gaan doen. Alles met het ratio, met denken, met piekeren, met dat verstand. Magie en ratio horen niet bij elkaar. Ze zitten niet eens in dezelfde wereld. Dus zolang wij nog in ons hoofd zitten, kunnen we wachten tot we een ons wegen om met magie te gaan spelen.

Magie zit in de wereld van intuïtie. Het is de wereld van oneindige mogelijkheden, van ‘out of your mind’ zijn, van de natuurlijke flow van het leven zelf. Pas als we leren om weer op onze intuïtie te vertrouwen, dan laat magie vanzelf zijn gezicht zien. Je moet het levensspel gewoon anders leren spelen.

Wij bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie spelen voortdurend met magie. Dat is écht totaal anders omgaan met het leven dan dat je tot nu toe gewend bent. Die hele Nieuwe Balans Energie is pure magie, omdat het meebeweegt in de natuurlijke flow van het leven, van de schepping zelf.

Moet je daarvoor spreuken leren? Ga je daarvoor naar een magische school? Grapjas! Je bent er al hoor. Zet nu gewoon eens die rationele bril van je af, leer de spelregels van de Nieuwe Balans Energie kennen en verwelkom magie weer in je leven als een oude vriend die nooit weg is geweest.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.