Morfogenetisch veld

De term morfogenetisch is afkomstig van bioloog Rupert Sheldrake. Hij bestudeerde planten en ontdekte dat planten met een energieveld met elkaar communiceren in een morfogenetisch veld. De term is door de spirituele gemeenschap geaccepteerd als iets wat men kan gebruiken. Want alles is energie. Dus niet alleen in het plantenrijk. Maar ook als mens krijgen we te maken met morfogenetische velden.

Een morfogenetisch veld is een veld waarin mensen met elkaar meetrillen in dezelfde energie. Dat kan een negatieve energie zijn of een positieve energie. Een voorbeeld van een een negatief morfogenetisch veld is dat er een veld gecreƫerd wordt van angst, wanhoop of verdeeldheid. Een voorbeeld van een positief veld is als Nederland kampioen wordt in het EK en het oranje legioen zich overal laat zien in volle glorie. Een ander voorbeeld is een wereldwijde meditatie waar iedereen aan mee doet.

Je hoeft geen deel uit te maken van morfogenetische velden. Als je er deel van uitmaakt, dan doe je dat doordat je er in meegezogen wordt en daar toestemming voor geeft op een diepere laag. Bekenden voorbeelden waar dat grote massa’s met elkaar meetrillen zijn: het overlijden van Princess Diana of de tsunami in Thailand, waarin er wereldwijd nog nooit zoveel geld is opgehaald. Als je meegetrokken wordt in een veld van angst in de maatschappij, overweeg dan of dat de moeite waard is om jouw energie in te stoppen. Je kunt je energie ook anders besteden.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.