Mythische wezens

Even iets uitleggen en nuanceren. Je hebt vast wel al heel vaak gehoord: ‘We gaan van de 3e naar de 5e dimensie’.  Het zijn geen fysieke dimensies, maar meer een dimensies binnen ons verstand en ons zijn. Het verwijst naar: op een nieuwe manier naar iets kijken.

Planeet Aarde kent echter ook fysieke dimensies. Er zijn maar liefst 76 dimensies op dit moment. Daarvan bevinden zich op 34 dimensies menselijk leven. Wij zitten hier op één van die 34 dimensies. Draait het je al voor de ogen? Gigantisch groot, hè? Dit soort fysieke dimensies zijn wellicht het best voor te stellen als lagen van een hele grote bruidstaart. Van die 34 dimensies, zitten wij niet in de 3e dimensie. Het zou zo maar dimensie nummer 21 kunnen zijn.

Maar wat wél leuk is, is dat in heel veel van die dimensies mythische wezens voorkomen. Laten we je meenemen op reis. Draken bestaan echt. Ze spuwen geen vuur, maar zijn zeer hoog ontwikkelde wezens. Je vindt ze in de 9e dimensie van onze planeet. Wales is het land van de draken en je vindt er heel veel openingen naar die 9e dimensie.

Dan zijn er nog de kleine mensen en eenhoorns. Je vindt ze in de 13e dimensie van onze planeet. Het is mogelijk dat ze door openingen naar andere dimensies kunnen bewegen.

Feeën bestaan eveneens echt. Je vindt ze in de 49e dimensie van onze planeet.

Elven vind je weer in de 54e dimensie van onze planeet.

Zo zijn er nog veel meer mythische wezens te vinden op onze planeet. Dit was maar een kleine greep uit wat er zo allemaal leeft. Aarde is zo’n gekke plek nog niet, toch?

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.