Nieuwe Balans Energie (5D)

De naam ‘Nieuwe Balans Energie’ is een eerbetoon dat de mannelijke en vrouwelijk energie in balans gaan zijn. Het is in feite de verandering van het spel van het leven. We gaan van de Mannelijke Perspectief Energie (3D) naar de Nieuwe Balans Energie (5D). We gaan van ratio naar voelen. De Nieuwe Balans Energie gaat over de balans vinden tussen het mannelijke en het vrouwelijke in ons. We zijn nu uit balans. We denken te mannelijk. Iedereen heeft een soort sweetspot waarin je floreert. De balans daarin wordt erg belangrijk.

Maar wat is er dan nou écht zo anders in die Nieuwe Balans Energie? We gaan van leven vanuit 100% ratio naar 60% intuïtie en slechts 20 à 30% ratio. Omdat we daar vaak zo ver vanaf staan, is het opnieuw beginnen. Maar maak je geen zorgen: iedereen heeft intuïtie. Het kan niet anders.

De verandering van de Mannelijke Perspectief Energie naar de Nieuwe Balans Energie is een enorme bewustzijnssprong, of evolutionaire sprong. Die vindt elke 13.000 jaar plaats. En elke keer is de sprong groot, maar anders. Op het moment dat zo’n sprong plaatsvindt, moet je eigenlijk je tactiek naar hoe je naar het leven kijkt, aanpassen. Je voelt dat alles anders begint te worden, omdat het niet meer klopt waar je je bevindt. Dat gaat gepaard met onzekerheid, angst, wanhoop, frustratie en ga zo maar door. Niemand heeft ooit gezegd dat zo’n bewustzijnssprong gemakkelijk zou zijn. Het zorgt er eigenlijk voor dat we van het ene uiterste, naar het andere uiterste gaan.

Bij het Centrum van Nieuwe Balans Energie kunnen we er uren over vertellen. De mogelijkheden zijn eindeloos in de Nieuwe Balans Energie. Het leven dat wij kennen, staat in schril contrast met de mogelijkheden die aan ons geopenbaard gaan worden. Uiteindelijk gaat erom dat je de balans vindt en herstelt in jezelf. Dien ten gevolge herstelt de balans om je heen.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.