Nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen is een begrip dat voortkwam uit de jaren ’90. De term komt uit het boek ‘De Indigo kinderen’ van Lee Carroll. Nieuwetijdskinderen hebben sinds die tijd allerlei andere omschrijvingen gekregen: regenboogkinderen, kristalkinderen en regenboogkinderen. SPIRIT geeft aan dat die redenering achterhaald is. Nieuwetijdskinderen kun je heel eenvoudig opknippen in drie groepen:

1e groep: Geboren eind jaren ’80 tot 2000
De groep zit tussen de oude en nieuwe tijd. Zij hebben vaak nog begrip voor de Mannelijke Perspectief Energie. Ze snappen er nog wel iets van.

2e groep: Geboren 2000 – 2020
Deze groep neemt meer afstand van een de wereld zoals we die kenden. Ze vinden vaak niet wat ze willen gaan doen. Ondanks de brede keuze aan opleidingen, kunnen ze niet iets vinden wat echt bij ze past. Hierdoor kunnen ze gedemotiveerd of gedesillusioneerd worden. Ze zijn hier vaak om iets unieks te doen.

3e groep: Geboren 2020 en daarna
Het zijn de nieuwgeborenen van nu. Deze groep kan nog veel minder met die Mannelijke Perspectief Energie. Zij zijn gemaakt voor de Nieuwe Balans Energie. Zij kunnen niet meer mee in dat oude spel.

Let wel: niet alle kinderen die nu geboren worden, zijn nieuwetijdskinderen. Ongeveer 60% is een nieuwetijdskind. Het is ook niet dat alle nieuwetijdskinderen spiritueel ontwaakt zijn. Maar zij zijn wel de eersten die echt anders bedraad zijn.

Nieuwetijdskinderen zijn van nature buitengewoon intuïtief. Ze zijn vaak ook veel minder ontvankelijk voor ziektebeelden. Ze hebben vaak levens gehad in andere samenlevingen die veel verder ontwikkeld zijn dan hier. Hierdoor zijn ze anders bedraad in hun hoofd. Nieuwetijdskinderen zijn hier om de komende 13.000 jaar in te richten. Om de Nieuwe Balans Energie uit te rollen. Dat kunnen ze doen omdat ze daar al heel veel informatie over hebben uit vorige levens.

Wij volwassenen doen het voorwerk en de kids nemen het stokje over. Wij zijn de brug tussen de oude wereld en de wereld van de Nieuwe Balans Energie.

 

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.