Opruiming op zielsniveau

We hebben niet één leven, maar we hebben er al ontzettend veel gehad. En wellicht hebben we er nog een aantal in petto. Alles wat je zegt, doet, schrijft en denkt wordt bijgehouden in je zielenarchief. Dat is in feite een gigantische bibliotheek waarin onder jouw verleden ligt opgeslagen. Hierin vind je onder andere je talenten, maar je vindt er ook allerlei verstorende blokkades en programma’s van de ziel.

Al die dingen te samen, zorgen ervoor hoe jouw leven verloopt. Het is mogelijk om opruiming te houden in dat zielenarchief. Daarin ruim je niet de ervaring op die je misschien ooit hebt opgedaan, maar je haalt de energetische lading er vanaf die je op een bepaalde ervaring vasthoudt. Neem als voorbeeld: gekleineerd worden. Stel je voor dat je in dit leven in situaties terecht komt waarin men jou kleineert. Het lijkt alsof je ze aantrekt. Maar je hebt geen idee waarom dat dit jou overkomt. De meeste patronen die we hebben, hebben hun oorsprong in andere levens die we gehad hebben. In dit leven pakken we het stokje op en gaan we verder waar we gebleven waren. Je kunt gaan zoeken in je zielenarchief of dit een patroon is en of het uit vorige levens komt. Je kunt dit onderzoeken en mogelijk opruimen. Daardoor trek jij de situatie wellicht niet meer aan en voel jij je een stukje lichter in dit leven.

Bekijk maar eens hoeveel patronen dat je hebt, waar je aan kan werken. Je kunt leren in de Pendera Classes om dit zelf op te gaan ruimen en hier actief mee aan de slag te gaan.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.