(Totale) Overgave

Aan ons zwaar bepakte vrachtvliegtuig wordt gevraagd: laat die ballast los. Zodra je begint los te laten, beweeg je langzaam naar de flow van de deltavlieger. Zo’n vliegtuig laat zich meebewegen met de luchtstroom. Het is dus hoog tijd om je over te geven. Geef je over aan de flow van het leven zelf.

Jouw mening doet er in feite niet meer toe. Jij bent een onderdeel van het grote geheel. Daar waar het geheel gaat, daar ga jij. Dat is overgave. Het Universum is vele malen creatiever dan jij ooit kan zijn. Nu geef jij je over aan de flow van het leven zelf. Als een veertje in de wind. Het enige dat jij weet, is dat waar je terecht gaat komen, mooier is dan waar je ooit van hebt kunnen dromen. Maar doordat jij je overgegeven hebt, weet je niet waar je terecht gaat komen.

Het leven heeft een natuurlijke flow. Elke plant, ieder dier en elke planeet, beweegt mee in die natuurlijk flow. Behalve de mens. Dat komt omdat we vrije wil hebben en omdat we iets kunnen beredeneren. Totale overgave gaat er eigenlijk over dat je met die natuurlijke flow mee gaat bewegen. Dat je het leven voor je laat werken. Dat je even geen meneer of mevrouw de Betweter bent.

Omdat wij het niet zien, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is. Dus geef je over. Dan zul je zien dat je één bent met de schepping. Waar de schepping beweegt, beweeg jij. Dat is de weg van de minste weerstand. Dat is overgave.

Overgave is de vijfde fase van je groeifase in de wereld van de Nieuwe Balans Energie. De andere fases zijn: de wake-up call, ervaren, herinneren, loslaten en nieuwe balans.

Totale overgave is ook een vorm van de nieuwe vrouwelijke energie binnen het Nieuwe Balans Energie (NBE) tijdperk. Het nieuwe tijdperk van nu. Totale overgave betekent dat je helemaal overgeeft aan de natuurlijke flow van het leven zelf. Dat je meebeweegt met waar het leven je naar toebrengt, zonder dat je ego zich daarmee bemoeit.

De oude vrouwelijke energie van de oude wereld – Mannelijke Perspectief Energie (MPE) – was aanpassen en pleasen.

 

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.