Sluiers

Als we niet deelnemen aan een incarnatie, bevindt onze ziel zich in de spirituele werelden. Christenen zouden dit de hemel noemen. Moslims noemen deze periode Barzakh. Boeddhisten gaan voor het woord Bardo.

Als onze ziel zich in die werelden bevindt, houdt het zich bezig met oneindig veel zaken. Bijscholen is daar een voorbeeld van. Maar ook nieuwe plannen maken voor andere levens die nog gaan komen, hoort daar bij. Verder doet je ziel nog zoveel meer waar je hoofd van zou gaan duizelen. Er zijn dan geen sluiers.

Als je besluit om aan een incarnatie te beginnen, dan maak je allereerst een zielenplan. Wat wil je meemaken, leren, ervaren, ontdekken en hoe wil je als ziel groeien? Welke levenslessen en inzichten wil je verwerven tijdens die incarnatie? Ga zo maar door. Als je een plan de campagne gemaakt hebt, wordt dit plan door je begeleiding bekeken en hopelijk goedgekeurd. Als er zaken op je planning staan die een maatje te groot zijn of als er iets op staat waar je nog niet aan toe bent, dan word je vriendelijk verzocht dit aan te passen. Daardoor krijg je tijdens de incarnatie die volgt geen zwaardere last voor je kiezen, dan dat je aankan. Vervolgens kies je je ouders uit, de planeet, welk land en ga zo maar door. Dan is het tijd om te gaan incarneren.

Op het moment dat je zover bent om geboren te worden, verlaat je de spirituele werelden. Daarin had je toegang tot alle kennis en kon je moeiteloos overal bij. Alles is perfect aldaar en nu is het tijd om te gaan leren op een ander niveau. Je mag kennis maken met wat wij mensen ‘imperfectie’ noemen. Dat kan alleen maar als er sluiers aangebracht worden tussen de spirituele werelden en de fysieke wereld waar je naar toe gaat. Zo kun je je ware afkomst, je oorsprong, je herinneringen, de perfectie niet meer bewust herinneren. Je vergeet wie je bent.

En omdat je dat vergeet, lijkt de wereld waarin je terecht komt, vaak een shocking ding. Je hebt ook geen idee waar je als kaboutermens nu moet beginnen. Het lijkt erop alsof je vanaf scratch moet beginnen. Alles vergeten, alles kwijt, alles foetsie….maar niet heus. Alles ligt opgeslagen in je zielenarchief en onderbewustzijn.

Bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie kunnen we je leren hoe je daar toegang tot krijgt en hoe je ermee kunt spelen.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.