Sterrenzaadjes

Als we ons verdiepen in het leven, dan kunnen we vanuit een bepaald perspectief kijken naar waarom zielen nu hier zijn op deze planeet en welke rollen zij vervullen. Geen enkele rol is beter of hoger dan de andere; het zijn slechts rollen. Allen zijn ze even belangrijk en even hard nodig.

Eén van die rollen noemt men Sterrenzaadjes (of starseeds). Hun systeem werkt zo dat ze het grote plaatje kunnen overzien. Vaak kunnen ze tien stappen verder kijken dan een gemiddeld ander mens. Dat komt niet doordat ze bijvoorbeeld heel intelligent zijn, maar doordat hun systeem anders bedraad is. Ze nemen hun wijze kennis uit andere levens mee naar dit leven. Daarmee kijken ze eigenlijk voorbij de sluiers, voorbij de illusie.  Sterrenzaadjes hebben in zich het potentieel om buitengewoon wijs te zijn. Zij hebben de mogelijkheid om kennis en kunde over een nieuwe wereld in zich te dragen.

Maar sterrenzaadjes schakelen iets anders in hun hoofd dan anderen. Dat betekent dat het voor hen ingewikkeld is om hun ideeën uit te leggen aan de mensen om hen heen. Sterrenzaadjes hebben sterrenhelpers nodig, anders kwijnen ze weg met al hun kennis en kunde. Sterrenhelpers zijn de gezonde voedingsbodem voor sterrenzaadjes. En ze voelen zich dan ook tot elkaar aangetrokken als honing voor een bij.

Van sterrenzaadjes zijn er op aarde het minste van. Op social media zie je dat men elkaar al snel aanspreekt met ‘starseeds’, maar daar mag je gerust je grote vraagtekens bij zetten. Er zijn drie groepen: sterrenzaadjes, sterrenhelpers en aardezielen.

 

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.