Tweelingziel

Een tweelingziel is de ziel die tijdens het creatieproces het meest dichtbij jou gecreëerd werd. Je kunt 1 tweelingziel hebben of je kunt er wel tot 9 hebben. Niet al jouw tweelingzielen zijn per definitie op dit moment geïncarneerd. Niet hier of op een andere planeet.

Een tweelingziel is niet per se de ideale droompartner, maar het kan natuurlijk wel. Het is echter geen wetmatigheid. Integendeel: tweelingzielen zijn vaak enorm aan elkaar gewaagd en zetten elkaar voortdurend op scherp. Soms zijn ze elkaars tegenpolen en soms zijn ze elkaars geliefden. En het kan ook zijn dat je samen in een vader en zoon relatie zit.

Een relatie met een tweelingziel of soul mate is vaak anders dan een relatie met een ander uit je zielenfamilie, als je die verbinding niet voelt. De ups zijn upper dan up. De downs zijn downer dan down. Gelukzaligheid is vaak intenser, maar als het clasht dan is het ook zeer heftig.

Liefdesverdriet in dit soort relaties is extreem pijnlijk. Het vervelende eraan is dat niemand jou begrijpt in je omgeving. Want niemand begrijpt jouw pijn. Met de uitspraak ‘geen hand vol, maar een land vol’ kom je er hier niet mee. Als je zo’n intense zielenrelatie gehad hebt, dan weet je dat je dat niet kunt vergelijken met een andere relatie. Het is veel dieper en veel intenser. Maar niet noodzakelijkerwijs beter.

In de jaren ’90 lanceerde Hollywood de eerste films over zielenrelaties (voorbeeld: ‘What dreams may come’). Vanaf dat moment werd het idee gelanceerd dat een soulmate de ideale partner moet zijn. Nu is er zelfs de upgrade naar de tweelingziel. Die schijnt nóg een maatje beter te zijn. Nog perfecter bij je te passen. Past die tweelingziel perfect bij jou? Misschien wel, misschien niet.

Een zielenrelatie is niet per definitie een ingrediënt voor een perfecte relatie. Het is meer dat wij dat als mens hopen. Maar je hoeft je tweelingziel niet te ontmoeten voor een vervuld leven. De kans is groot dat het een klein meisje is in een provinciedorpje in China.

 

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.