Vorige levens

De term vorige levens klopt eigenlijk niet. Het is alleen gemakkelijk om er een beeld bij hebben, omdat wij tijd als iets lineairs zien. Vanuit ons menselijk perspectief moet er een verleden, heden en toekomst zijn. Echter in principe vinden alle levens gelijktijdig plaats. Dus we kunnen beter spreken van een ander leven, dan een vorig leven. Ons hoofd kan daar overigens helemaal niet bij. Daarom gebruiken we de term vorige levens, zodat we het makkelijker een plekje kunnen geven.

In vorige levens hebben we heel veel dingen meegemaakt en ontdekt. Er zitten leuke levens bij en er zitten zware levens bij. Je ziel houdt bij wat er in al die levens gebeurt. Alle informatie over wat je denkt, zegt, voelt en doet, wordt bijgehouden in je zielenarchief. Oftewel: de Akasha kronieken. Je kunt onderzoek doen op dat zielenarchief en informatie uit vorige levens en bepaalde energie├źn opruimen. Veel van de patronen die je nu dagelijks ervaart, hebben hun oorsprong in vorige levens.

Omdat we tijd als lineair zien, denken we vaak dat een vorig leven in een tijdvak moet hebben plaatsgevonden voor ons geboortejaar. Wanneer we in 1985 geboren zijn, dan moeten we zeker voor die tijd overleden zijn om weer in 1985 geboren te kunnen worden, niet waar?

Nee, niet waar. Tijd is een bedenksel van de mens om het leven te kunnen ordenen. Het maakt het overzichtelijk. Je ziel is bezig met leren, ervaren, ontdekken en groeien. Daarbij is het tijdvak waarin men iets leert, nagenoeg niet belangrijk. Je ‘volgende’ leven zou zich bijvoorbeeld in, wat wij de oertijd noemen, kunnen afspelen. Of misschien wel in wat wij, de 36e eeuw zouden noemen. Bij dat wat de ziel wil leren, zoekt de ziel het tijdvak, de planeet ergens in het Universum, de ouders, het land en ga zo maar door.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.