Zielenplan

Voorafgaand aan iedere nieuwe incarnatie maakt de ziel een zielenplan. Daarin beschrijft de ziel wat het voor die incarnatie wil meemaken, leren, ervaren, ontdekken en hoe het wil groeien. In een zielenplan vindt je ook alle geplande ongelukjes, ziektepatronen, relaties en nog veel meer. In feite heb je zelf je zielenplan voor dit leven geschreven. Dat is perfect tot de laatste komma, tot de laatste punt. Het bevat geen fouten. Nu ben je hier, in dit lichaam, om dat plan tot uitvoer te brengen. Dus als je het nu niet eens bent met hoe je leven verloopt? Weet dan dat je tegen je eigen plan aan het ageren bent.

Je schrijft je zielenplan voorafgaand aan dit leven en dat doe je samen met je begeleiding. Wanneer zij hun goedkeuring over dit plan geven (daarom krijg je ook nooit een zwaardere last dan dat je aan kan in het leven), word je naar een soort van auditorium geleid. Daarin tref je een aantal projectieschermen aan met situaties van levens, die aan jouw lijstje voldoen. Hier kies je je ouders uit, het land waar je geboren wordt en nog veel meer.

Wanneer je echt gaat incarneren, dan geef je je plan aan je begeleiding. Zij zorgen er gedurende jouw incarnatie voor, dat jij het plan onbewust blijft volgen en dat je niet van je pad af raakt. Als je ooit een keer komt te overlijden, kom je weer in de spirituele werelden aan en krijg je je eigen handgeschreven plan terug. Dan mag je gaan afvinken wat je allemaal al gedaan hebt en eventueel aangeven waar je nog meer over zou willen leren. Er bestaat geen oordelende God die zegt: ‘Mijnheer/mevrouw, U heeft er een potje van gemaakt. Gaat u maar naar rechts richting hel’. Als er al iemand over iets oordeelt, dan ben je dat zelf.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.