Zielspotentieel

Je ziel is oneindig in potentieel. Voor dit leven gebruikt je ziel vaak niet eens 1% van zijn gehele zielspotentieel. De rest van dat potentieel wordt gebruikt voor tal van zaken. Hoewel we vaak spreken over vorige levens, kunnen we het beter hernoemen naar ‘andere levens‘.  Je leeft alle levens tegelijkertijd. Een concept dat heel moeilijk met het hoofd te bevatten is. Alles is namelijk NU. In dit ene NU moment. Er bestaat geen gisteren, vandaag en morgen. Alleen het eeuwige NU moment.

Het potentieel van je ziel is niet te bevatten met je verstand. Al zou je de hersengrootte van een olifant hebben, dan nog zou je niet begrijpen hoe eindeloos complex en oneindig die ziel is. Als je er dan toch een vergelijkend voorbeeld van wil zien, dan raden we je aan om filmpjes op te zoeken van computer animaties getiteld: Fractals. Daarin zie je dat er langzaam ingezoomd wordt op een punt. In dat punt ontstaat er telkens weer een nieuwe wereld in een wereld, in een wereld. Ga zo maar eindeloos door. De ziel is als alles wat je ziet in zo’n fractal filmpje en nog veel meer.

Je potentieel is oneindig.. Zo ook de mogelijkheid tot eindeloze groei. Niet alleen op een zielsniveau, maar ook op een menselijk niveau. Het potentieel ligt in jou als mens. Je hoeft het er alleen maar uit te halen. Hier bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie weten wij daar heel veel van.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.