Wat is 5D eigenlijk nu écht?

‘We gaan van 3D naar 5D’. De veel geroepen uitspraak dat we naar de 5e dimensie gaan, is afkomstig uit de New Age beweging uit de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. Hoewel deze beweging het juist zag, zijn zij die de boodschap opgepakt hebben, deze boodschap abstract gaan interpreteren. Het werd daardoor tot op de dag van vandaag ongrijpbaar. Je wordt niet op een mooie dag wakker in een andere dimensie. Ook word je niet opgetild en naar een andere dimensie geslingerd. Allemaal onzin. Het verhaal is veel simpeler.

Volgens één van de Maya-kalenders vindt er elke 13.000 jaar een evolutionaire sprong in bewustzijn plaats. Dat is waar de New Age beweging naar verwees. Net als de Maya’s, Hopi’s, Lakota’s, Aboriginals, Queros en vele andere oude volken. Iedere periode heeft een centraal thema dat als een rode draad er doorheen geweven is. De vorige periode eindige in maart 2020 en had als thema: Mannelijke Perspectief Energie (3D). Oftewel: alles moet bekeken worden vanuit een mannelijk perspectief. Willen winnen ten koste van een ander en alles rationeel bekijken, zijn daar voorbeelden van.

De nieuwe periode begon in maart 2020 en heet Nieuwe Balans Energie (5D). Daarin komt de mannelijke en vrouwelijke energie in onszelf, maar ook in alles om ons heen, samen als twee zijden van dezelfde medaille. We gaan dus minder naar ratio en meer naar intuïtie (invoelen, aanvoelen, empathie en compassie). Bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie weten we daar héél veel van. En vooral ook hoe je dat nieuwe spel met de nieuwe spelregels kunt spelen.

Het Centrum voor Nieuwe Balans Energie maakt het mogelijk om dat wat ooit abstract leek, nu écht om te gaan zetten in de praktijk. Er naar te gaan leven. Met praktische tips, herkenbare situaties en hoe je daarmee aan de slag kunt gaan. Opeens realiseer je dat je al in 5D staat. Midden in de Nieuwe Balans Energie.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.