In andere sferen

8 juni 2022

In hogere sferen

De mens wil het leven graag begrijpen. En toch is het leven voor ons op de één of andere manier ongrijpbaar. Ons verstand doet zijn uiterste best om maar enige grip te krijgen op het leven zelf. Al was het maar, dat we dan controle kunnen uitoefenen op datgene wat ons mogelijk kan overkomen. Maar het is niet alleen dat. We willen begrijpen welke verborgen boodschappen er misschien nog voor ons zijn. We zijn op zoek naar inzichten die ons verder kunnen helpen in het leven. Dus houden we ons al millennia lang bezig met manieren om voorbij ons normale bewustzijn te gaan. Om af te dalen naar andere sferen in de hoop dat we helderheid krijgen in wat het leven voor ons in petto heeft. 

In andere sferen

Sjamanen, medicijnmannen, alchemisten: noem ze allemaal maar op. Velen hebben geprobeerd om in andere sferen te komen door gebruik te maken van natuurlijke en minder natuurlijke middelen. Dat verstand van ons is zo krachtig, dat er schijnbaar iets nodig is dat er voor zorgt dat ‘t helemaal wordt uitgeschakeld. Middelen als ayahuasca en peyote komen uit natuurlijke planten. Ze worden al heel lang gebruikt om mensen naar een andere staat van zijn te brengen.

In de jaren ’60 en ’70 kwamen daar van allerlei middelen bij zoals cocaïne en LSD. Tegenwoordig zijn XTC en andere chemische samenstellingen zeer gewild. Of je het nu gebruikt om buiten zinnen te zijn bij een event of tijdens ceremonies om inzicht te krijgen in jouw levenspad… dat is om ‘t even. Hoe dan ook: we doen ons best om dat verstand te by-passen. Om even uit dat hoofd te komen, gaan we behoorlijk ver.

Out of mind zijn

Weet je wat veel van deze middelen met elkaar gemeen hebben? Dat je ze nodig denkt te hebben om buiten je verstand te komen. Sommige middelen hebben bijwerkingen en anderen zorgen voor enorme afkickverschijnselen. En dat alleen maar om in andere sferen te komen.

Is het mogelijk om voortdurend in andere sferen te vertoeven en tegelijkertijd bij je volle verstand te zijn? En dat je niet geconfronteerd wordt met bijwerkingen of ontwenningsverschijnselen en bovenal: iets wat je financieel niets kost? Is het mogelijk dat je gewoon overdag, terwijl je je boodschappen doet, ook tegelijk in andere sferen kunt zijn… zonder dat je totaal van de wereld bent tijdens bij het schap met groente?

Vertrouwen op je intuïtie

Ja, al dit is mogelijk. Het is helemaal niet eens zo moeilijk om te bereiken. Het enige wat je moet doen, is leren vertrouwen op je intuïtie. Dan zit je tegelijkertijd én in deze wereld én in andere sferen. Alsof je ‘high’ bent (in hogere sferen verkeert), waardoor je meer inzicht en overzicht krijgt. En ook nog eens gewoon super nuchter en Aards bent. Geen afkickverschijnselen, geen nare bijwerkingen, geen hoge kosten voor middelen, ceremonies en rituelen. Gewoon puur en alleen jezelf zijn. Leer op je intuïtie te vertrouwen, waardoor je onbeperkt toegang krijgt tot andere sferen, terwijl je gewoon mens bent én blijft. Hoe mooi is dat?

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.