Jezelf transformeren

30 maart 2022

Jezelf transformeren begint steeds belangrijker te worden. Het houdt in dat je aan jezelf gaat werken. Dat je kijkt naar je eigen overtuigingen, je percepties, je oordelen en je gewoontes. Maar ook dat je gaat proberen te begrijpen waarom je de dingen doet die je doet. Want als je begrijpt waarom iets gebeurt, dan kun je het mogelijk veranderen. 

Wist je dat het grootste gedeelte van ons gedrag als mens, het resultaat is van ervaringen uit vorige levens? Het is alsof we het stokje oppakken waar we ooit in een ander leven hebben laten vallen. En we gaan weer gewoon verder met hetzelfde gedrag, dezelfde manier van reageren zoals we al duizenden keren daarvoor gedaan hebben. Alleen, in dit leven zijn we daarvan niet op de hoogte.

Dient mij dit nog?

Natuurlijk neem je ook gedrag over van je omgeving en leer je jezelf bepaalde dingen aan. Eigenlijk is het een hele hutspot aan bronnen die samen vormen hoe jij naar de wereld kijkt en hoe jij jezelf ziet. Wanneer je met jezelf aan de slag gaat, dan ga je op onderzoek uit waarom je dat doet. Je doet aan zelfreflectie en ook jij hebt de mogelijkheid om helderheid te krijgen in waarom je de dingen zo doet. Dan kun je jezelf de vraag stellen: dient dit gedrag mij nog? Indien nee, wat kan ik doen om het te veranderen?

Iedere dag een nieuwe versie van jezelf

Als je daarmee aan de slag gaat, schrijf je eigenlijk elke dag een nieuwe versie van jezelf. Je gaat zien, dat je leven gemakkelijker wordt. Dat het ook anders kan gaan en dat je je lichter en lichter gaat voelen. Want ook jij hebt tools tot je beschikking om zaken op te ruimen, om dingen los te laten, om je hele systeem en onderbewustzijn opnieuw te programmeren. Wij weten hier veel van en ook jij kunt het leren. Dan begin je met de Pendera Foundation Class. Daarin leer je allereerst om je af te stemmen op je begeleiding. In een vervolg class leer je dan vervolgens alles over hoe je patronen kunt opruimen en kunt loslaten. Zo kun je jezelf transformeren.

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.