Jij bent aan het veranderen

10 november 2022

Jij-bent-aan-het-veranderen

Jij bent aan het veranderen, wist je dat? Je bent “zwaar” aan het veranderen. Je bent echt niet meer dezelfde als jaren geleden. Zelfs niet als maanden geleden. Alles aan jou is aan het veranderen of je het er nu mee eens bent of niet. Het gaat niet over ouder worden. Het gaat niet over hoe je eruitziet. Het gaat erover wie je bent. Jij bent echt aan het veranderen. En diep vanbinnen weet je dat al een tijdje. Je bent het je al een poosje gewaar, maar je geeft er weinig tot geen aandacht aan. Waarom zou je ook? Je hebt toch een goed leven. Ach, niet alles is misschien helemaal zoals je het zou willen, maar het is toch goed zoals het is. Dus waarom zou je kijken naar het feit dat je aan het veranderen bent?

Met wie praat je erover

De verandering komt van binnenuit. Als mens begin je te veranderen, vanbinnen naar buiten. Je perspectief ten aanzien van de wereld om je heen is al grondig aan het veranderen. Maar met wie moet je daar nu over praten? Valt het je niet op dat jij lijkt te veranderen en de mensen om jou heen niet? Is dat niet een hele gekke gewaarwording? Je familie, vrienden, bekenden, je collega’s, de mensen in de straat. Het lijkt erop dat hun wereld als vanouds doorgaat. Dat alleen jouw perspectief aan het veranderen is. Maar is dat daadwerkelijk zo? Ben jij echt de enige die op deze wijze verandert? Of veranderen meer mensen mee en hoor je daar eigenlijk niets over?

Verandering in bewustzijn

De verandering in jou is een verandering in bewustzijn. In de wereld anders beginnen waar te nemen. Waarom dat het gebeurt, weet je niet. Maar het is aan het gebeuren. Het heeft niet zo zeer met spiritualiteit te maken. Maar meer met gewoon anders tegen de dingen aan kijken. Stel je jezelf nooit de vraag waarom dat deze verandering zo ineens op aan het doemen is in je leven? Maakt het je niet nieuwsgierig naar het waarom achter dit alles?

Het zou je zeer nieuwsgierig moeten maken. Echt heel nieuwsgierig. Dit is niet iets wat je even weg gaat wuiven. Wat een tijdelijk iets is, dat over een paar weken weer overgewaaid is. Deze veranderingen zouden je wakker moeten maken. Het zou in feite de alarmbellen in je systeem moeten laten luiden. En hard ook nog eens een keer. It is time to WAKE UP.

Waarom ben je hier?

Je bent nu hier om deel uit te maken met iets zo enorm groots. Iets dat het voorstellingsvermogen van jou als mens enorm gaat tarten. Gewoonweg omdat het veel te groot is om met dat beperkte hoofd van jou te kunnen bevatten. Jij bent hier om wakker te worden. Het begint allemaal met jou en vooral in jou. Jij bent het startpunt van een rimpeleffect dat zijn weerga niet kent. Doordat jij vanbinnen naar buiten aan het veranderen bent, verandert alles en iedereen om jou heen. In meer of mindere mate. De invloed van de verandering in jou mag je nooit onderschatten. Het is letterlijk van onschatbare waarde. Jij bent van onschatbare waarde.

Denk je dat je een keuze hebt

Je moet veranderen. Je hebt geen keuze. Er is een evolutionaire sprong in bewustzijn in gang gezet. Jouw ziel heeft van tevoren aangegeven daar een steentje aan te willen bijdragen. Dat moment is nu gekomen. Het is niet nodig om iemand te redden. Red jezelf, keer naar binnen in jezelf en ga op ontdekkingsreis naar wie je nu echt bent. Daar begint je reis; nergens anders. Pas als jij je eigen oprit sneeuwvrij hebt gemaakt, ga je een ander helpen. Niet andersom. Jij bent aan het veranderen omdat het tijd is voor jou om te veranderen. Het is tijd om wakker te worden en om hernieuwd kennis te maken met je ware zijn. Met de ziel die je bent. Dan ga je inzien, dat je veel meer bent dan de mens die je denkt te zijn. De mens die zo opgesloten zit in zijn eigen beperkte wereld van niet kunnen en niet mogen. Mens, bevrijd jezelf.

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.