Wiljo Dirkx

21 maart 2022

Alle informatie over de Nieuwe Balans Energie is te danken aan Wiljo Dirkx, onze maestro. Hij is een man die als één van de eersten zo enorm fanatiek het spirituele pad bewandeld heeft en daardoor de diepte in zichzelf heeft opgezocht en herkend. En dat in een tijd waarin er nog geen gezellige communities waren, grappige Instagram memes of fatsoenlijke informatie. Hij heeft de weg voor ons vrijgemaakt door een voorloper te zijn. En dat is geen gemakkelijk pad.

Ongekend talent

Dat wat Wiljo kan en hoe hij werkt met alle magie van het leven en met energie, is bijzonder. Eigenlijk zijn er geen woorden voor. Je moet het zelf ervaren om het te kunnen begrijpen. Voor iedere uitdaging waar je tegenaan loopt, ziet hij oneindig veel mogelijkheden. Hij helpt je ermee dat jij jouw problemen op kunt lossen tot in de kern van je ziel, je onderbewustzijn. En dat doe je samen. Jij mag het werk mee doen en zelf verantwoordelijkheid nemen voor jouw leven. Er zijn maar weinig mensen die je zo’n diepe inzichten kunnen geven in het leven, als die Wiljo Dirkx je geeft. Waarom? Omdat hij, naast het menselijke niveau waar iedereen op werkt, ook nog werkt op het zielsniveau. En dat is jouw kern; de essentie van je bestaan.

Over Wiljo Dirkx

Het zuivere lijntje van Wiljo met de onzichtbare wereld is zeer zeldzaam. Er zit geen ruis of eigen interpretatie bij. Hij is hierin uniek. Hij oordeelt over niemand en geen enkel menselijk aspect is hem vreemd. De meest ingewikkelde zaken legt hij rustig uit, met mooie beeldspraak en een grapje. Hij is echt een alchemist van het leven. Hij begrijpt hoe het leven werkt, waarom de dingen op ons pad komen, hoe je daarmee omgaat, hoe het ego werkt, hoe de ziel ontstaat en ons pad gevormd wordt. Die open mind zorgt voor een ongekend brede kijk op het leven.

Bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie kun je een Inzichtsessie of Personal Mentoring Programma boeken bij Wiljo Dirkx. Ook geeft hij de Pendera Classes. Bekijk het aanbod.

Wat anderen over Wiljo zeiden

“Wiljo’s unieke aanpak geeft mij een helder kijkje in de keuken van mijn eigen ziel. Samen gaan we door laatjes en kastjes. Wat ik niet meer kan gebruiken, gooit hij weg. Ingrediënten waarvan ik vergeten was dat ik ze had, blijken ineens voor verrassende nieuwe recepten te zorgen.”

“Wiljo zijn manier van werken en je ‘issue’ benaderen is to the point, respectvol en met een gezonde dosis humor. Als je tegen zaken aanloopt in je leven, het maakt niet uit wat het is, dan is hij de aangewezen persoon om je verder te brengen op je levenspad.”

“Wiljo neemt je mee in een gesprek op energetisch en zielsniveau. Je komt dan de ontbrekende puzzelstukjes tegen van je levenslessen hier op aarde. Hij doet dit op een integere manier en zonder oordeel. Ik raad het iedereen aan die zijn levensdoel wilt ontrafelen.”

“Ik heb me heel vaak afgevraagd hoe mensen dit toch doen zonder Wiljo.”

Over de Pendera Classes:
“De ogenschijnlijke kloof tussen wetenschap en spiritualiteit, tussen kennis en innerlijk weten, tussen zijn en doen werd moeiteloos en met veel passie overbrugd. Mijn ziel had een vreugdevolle tweedaagse.”

“Op sommige momenten kan ik alleen nog maar huilen van ontroering. Dank jullie wel voor deze bijzondere reis in bewustzijn.”

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.