Hoger ontwikkelde samenlevingen

We bevinden ons tussen twee tijdvakken in. In maart 2020 eindigde het vorige tijdvak (de oude wereld, oftewel 3D) en begon een nieuw tijdvak van 13.000 jaar (de nieuwe wereld, oftewel 5D). Een andere naam voor die oude 3D-wereld is Mannelijke Perspectief Energie Wereld. Een andere naam voor de nieuwe 5D-wereld is Nieuwe Balans Energie. Elke 13.000 jaar begint er een nieuw tijdvak. Elk tijdvak heeft een centraal thema dat als een rode draad door dit tijdvak loopt. In het nieuwe tijdvak is dat de NIEUWE BALANS herstellen en leven. Zo’n overgang tussen tijdvakken is wat men noemt: een evolutionaire sprong.

Omdat elke evolutionaire sprong altijd gigantische veranderingen met zich meebrengt, besluiten heel veel ervaren zielen om juist op dit soort plekken te incarneren. Het biedt hen op de eerste plaats de mogelijkheid om grote opruiming te houden in alles wat ze in andere levens hebben meegemaakt. Op de tweede plaats komen ze hier om het verschil te maken. En op de derde plaats om anderen in hun proces te helpen en ondersteunen. Het zijn vaak teachers, healers, wijzen en ga zo maar door. Ze komen veelal uit hoog ontwikkelde samenlevingen uit andere levens. Ze kiezen ervoor om te helpen met de transitie van een oude wereld naar een nieuwe wereld.

Je denkt toch niet dat schepping hier ‘amateurs’ neerzet die nog nooit met dit bijltje gehakt hebben? Daar zet je ├ęchte doorgewinterde professionals neer. Wellicht ben jij er daar eentje van.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.