Voor-(op)-loper

Als je zelf aan de slag gaat met de Nieuwe Balans Energie, dan wijk je af van de grootste groep in de samenleving. Want je gaat het anders doen dan anders. Niet dat het zo is dat je van het ene uiterste naar het andere uiterste gaat hoor. Nee, je gaat gewoon anders met alle aspecten van het leven om. Meer onthecht, gemakkelijker, luchtiger, vrijer en ga zo maar door.

Dat betekent niet dat je niet meer geïnteresseerd bent in de wereld om je heen. Dat je de hele dag maar op een wolkje zit en zen aan het zijn bent. Nee hoor, je maakt nog steeds volop deel uit van het leven. Je staat nog steeds stevig met beide voetjes op de grond. Daar is niets spiri-wiri aan.

Doordat we al duizenden jaren in een denkmodus zitten, is er een systeem ontstaan dat zegt: ‘Iedereen moet hetzelfde doen. Iedereen moet mee in hetzelfde stramien. Wijk je af, dan doe je het niet goed.’ Kijk naar kinderen die een labeltje krijgen zoals dyslexie of kids die iets minder goed mee kunnen met de rest. Kijk naar mensen met een beperking, kijk naar mensen die anders reageren dan de rest. Zodra je afwijkt van het systeem, van het stramien, dan deugt het niet. Je moet mee. Punt uit.

Dus als je meegaat in de Nieuwe Balans Energie, ben je dan een rebel? Een revolutionair? Nee joh, helemaal niet. Je bekijkt het gewoon anders. Je hoeft je niet af te zetten tegen de ‘gevestigde orde’. Je bent een voorloper, een vernieuwer. Iemand die het anders doet en anders ziet, zonder nu meteen iedereen te willen overtuigen van die nieuwe inzichten.

Wij denken dat je, net zoals wij, een voor-(op)-loper bent. Wat een mooie eer van het intensieve werk dat je aan het doen bent. Dankjewel dat je er bent en dat je zo’n uitdagende rol op je neemt.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.