Zielenfamilie

In tegenstelling tot je Aardse familie, is je zielenfamilie heel erg groot. Vaak bestaat het uit oneindig veel zielen. Iedereen in je zielenfamilie noemt men een soulmate. En net zoals in een Aardse familie kun je niet met iedereen door één deur. Dus ook niet met elke soulmate. Soulmates zijn daarom niet per definitie jouw ideale droompartner. Toch zijn er bepaalde banden in een zielenfamilie, net als in een Aardse familie. Zo heb je je tweelingziel. Dat kan er één zijn, maar dat kunnen er ook negen zijn. Dan heb je ook nog je soulmates en nog een paar andere zielenrelaties. Een tweelingziel is ook niet per definitie je droompartner.

Zielen in zielenfamilies zoeken elkaar vaak op om elkaar te helpen bij uitdagingen in het leven. Als je ziel iets wil leren, vraagt die vaak aan een ziel in die familie om samen dit proces te doorlopen. Zo kan iemand die de grootste vijand in je leven, zeker een soulmate zijn. Die helpt jou dan bij een levensles.

Het concept tweelingzielen en soulmates is door Hollywood buitengewoon aantrekkelijk gemaakt. Iedereen lijkt op zoek naar die ideale droompartner. Dat is één grote illusie. Dat klopt niet, dat verhaal. Want alles wat je nodig hebt, zit in jou. Je hoeft niet buiten jezelf te zoeken. De ander kan jou niet complementeren, want je bent al compleet. Daarom is het een illusie. Neemt niet weg dat een zielenrelatie (of intieme relatie) ook heel erg interessant kan zijn. Maar ze zijn niet per definitie beter.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.