Heb ik echt dit leven uitgezocht?

Heb ik dit leven uitgezocht? Een terechte vraag. Steeds vaker komen we erachter dat het leven zwaarder en zwaarder lijkt te worden. Heb ik me hier nu echt voor aangemeld, zou je jezelf kunnen vragen. Is dit nu echt het leven dat ik zo graag wilde voorafgaand aan dit leven?

Hoe vreemd het ook klinkt, maar inderdaad een volmondig JA op de vraag: Heb ik dit (zware) leven nu uitgezocht? Iedereen zoekt zijn leven uit. Elke uitdaging, elke nieuwe situatie, elk ongelukje, ziektepatroon, carrièreloop, relatie….je zocht ze allemaal van te voren uit.

Dat deed je voorafgaand aan dit leven tijdens het schrijven van je zielenplan. Dat is je plan van aanpak voor dit leven waarin je nu zit. Voor elke nieuwe incarnatie schrijf je een nieuw plan. In een dergelijk plan schrijf je alles op waarover je iets wil leren, ervaren, ontdekken en hoe je wil groeien als ziel.

Dus, hoe begrijpelijk het ook is dat je het nu misschien zwaar hebt of dat het wellicht niet loopt zoals jij dat graag zou willen, weet gewoon: dit heb je zelf geschreven, zelf bedacht. Een ziel maakt geen fouten bij het creëren van een plan. Alles klopt tot in het laatste detail en het plan is veel omvangrijker dan jij ooit met je verstand zou kunnen bevatten. Hoe onbegrijpelijk het nu misschien is, waarom de dingen op je pad komen, zoals ze komen, weet gewoon dat je verstand maar een klein facet ziet van een groter plan. Dat je verstand en het ego denken dat dit facet het hele plan is, terwijl het maar een klein aspect van een groter plan is. Een plan dat je zelf geschreven hebt.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.