Eigenlijk zijn we maar saai

27 april 2022

Veeg eerst je eigen stoepje schoon

Eigenlijk zijn we bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie maar saai. Wat we nu vertellen, vertellen we over 30 of 300 jaar nog. Het is niet deze week groen en volgende week rood… De lucht is bij ons altijd blauw. En dat maakt ons anders dan anderen. Niet beter, dat zeker niet. Maar we zijn niet trendgevoelig. We vertellen je hoe het leven in elkaar zit. De flow van het leven. Wat je ziel is. En dat het antwoord altijd in jou zit. Dat jezelf leren kennen het allerbelangrijkste is. En dat als je naar je intuïtie beweegt, dat je zult ervaren dat magie bestaat. Magie met twee voetjes op de Aarde.

Geen kicks

Wij gaan niet voor de snelle kicks. We zijn niet van de lichtcodes en DNA-activatie. En we hebben ook geen quick-fix voor al je problemen. En hoewel iedere vorm van beweging mooi is, kan onze boodschap wellicht saai overkomen. Stapje voor stapje, rustig aandoen, eigen welzijn eerst en geduld. Ooooh, saai. Maar niet heus. Het leven is niet saai en het pad van bewustzijnsverandering ook niet. Het leven zit prachtig, ingenieus in elkaar. Hoe het leven door ons heen kan werken is mind-blowing. Dat had geen enkel mens zo creatief kunnen bedenken. Je gaat enorm van de reis genieten als je er aan over kunt geven. Dat die aanvankelijke zes-snarige gitaar van jou, wat jij het leven noemt, eigenlijk een fantastische harp is. Daardoor ben je rijker en veel fijnbesnaarder dan je ooit had kunnen bedenken. Er zit zoveel meer in jou dan dat je nu waarneemt.

De lucht is blauw

Dus de boodschap is en blijft: de lucht is blauw. Oftewel: zo werkt de flow van het leven. Je beweegt er in mee of je gaat er tegenin. Wat jij wil. Maar aan die Universele waarheid kunnen we niets veranderen. Wat ook saai is, is dat we niet strijden tegen ‘het duister’ of meegaan in hypes. Als we al het idee hebben dat we ergens tegen moeten ageren, dan zoeken we dat bij onszelf in plaats van bij een ander. Dat is niet alleen saai, maar ook confronterend.

Toch is het zo dat als je dit ritme volgt, dat je een enorm stabiel en gebalanceerd mens wordt. Je hoeft niets te visualiseren om je te verbinden met wat dan ook. Je leeft je leven waar jij gelukkig van wordt. Je omarmt je eigen leven en mens zijn. Zo aard je vanzelf. Bovendien blijf je in iedere situatie bij jezelf. Wat er ook gebeurt. Al stormt het. Al staat de hele wereld op zijn kop. Wij blijven rustig zitten. Is dat saai? Dacht ‘t niet. Dat is eigenlijk heel wijs.

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.