Door de ervaring heen gaan

Stel dat je een oud patroon in jezelf wil veranderen. Misschien is het iets wat stamt uit je kindertijd. Moet je dit patroon dan helemaal opnieuw  doorleven en uren van sessies gaan om je ervan te bevrijden?

Wanneer een patroon een hele diepe kloof geslagen heeft in wie je bent door traumatische dingen uit je verleden, dan is het absoluut wenselijk om terug te keren naar dat verleden en er over te praten met iemand die je begrijpt. Dan moet je er gewoon doorheen gaan, om het te kunnen loslaten. Ook dat hoort bij het leven.

Toch is het niet zo dat dit altijd de enige aanpak is om dingen los te laten en te transformeren. Er is veel meer mogelijk dan je überhaupt kunt bedenken. De meeste dingen gaan tien keer sneller dan de traditionele aanpak van eindeloze sessies. Het gaat snel, moeiteloos, eenvoudig, geen poespas, gewoon samen ervoor gaan zitten en aan de slag gaan. Het is daarbij mogelijk om de energetische lading van iets op te ruimen. Dan ontstaat er voor jou een nieuw potentieel dat jij daarna in het dagelijkse leven mag gaan integreren in je leven.

In feite heb je twee vormen van aanpak: of je gaat er doorheen of je ruimt het op.

Opruimen doe je op een zielsniveau, in je onderbewustzijn en in je bewuste mind. Het effect daarvan is enorm. Je gaat inzien dat de meeste (gedrags)patronen die jij hebt, hun oorsprong hebben in andere levens die je geleid heb als ziel. Bij het Centrum voor Nieuwe Balans Energie hebben we veel kennis en kunde in huis hoe je daarin opruiming kunt houden en hoe je daardoor je leven een totaal andere wending kunt geven.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.