Zandloper perspectief

Het zandloper perspectief is van toepassing op de evolutionaire sprong waar we ons nu in bevinden. We komen uit de tijd van de Mannelijke Perspectief Energie (3e dimensie) waar alles met het hoofd gedaan wordt. Dit is al duizenden jaren zo. Eigenlijk is het een tijdvak van 13.000 jaar waarin we heel erg werden beperkt en beperkt gehouden. Het leek erop alsof de mensheid oogkleppen op had. Kan niet. Mag niet. Hoeft niet. Het zal niet zo zijn. Want alles ging om controle: het mannelijke perspectief. Het willen sturen van alles.

Op dit moment bevinden we ons in het smalste gedeelte van de zandloper. Daar waar niets mogelijk is en niets mag. En alles gecontroleerd moet worden. Hier vind je geen wonderen, geen magie, maar enkel het ratio. Dat wat het hoofd kan bevatten.

Sinds maart 2020 is de Nieuwe Balans Energie begonnen, een nieuwe tijd. Dat betekent dat we heel langzaam uit dat smalste gedeelte weg bewegen en dat er heel veel mogelijkheden aan ons openbaren. Was het voorheen ‘zo moet het en niet anders’, is het nu: ‘er zijn meer mogelijkheden hoe je naar iets kijkt’. Neem eens een kijkje in onze keuken wat we daar mee bedoelen.

Hoe breder de zandloper wordt, hoe meer potentieel er is, hoe meer mogelijkheden je ziet. Meer mogelijkheden tot groei, zelfontplooiing, herinneren wat voor prachtig wezen dat je bent. Eindelijk kan die hartsenergie eruit en is intuïtie weer heel erg welkom. Dan opent de wereld zich van magie, wonderen en nieuwe dingen. En vooral van nieuwe perspectieven. Hoe verder de tijd vordert, hoe breder de zandloper wordt en hoe meer perspectieven er zijn.

De grote vraag is: wat ga jij doen met dat oneindige potentieel? Dat wat nu vrijkomt en dat wat in jou sluimert.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.