Een kijkje in onze keuken

17:21 Minuten

3 mei 2022

Video afspelen

We kunnen wel zeggen dat we 360 graden om een uitdaging heen wandelen. Maar hoe gaat zoiets nou in zijn werk? We kunnen wel zeggen dat we naar een tijd gaan van oneindige mogelijkheden. Maar wat bedoelen we daar nou écht mee? Eigenlijk moet je het zelf ervaren, om het te begrijpen. Natuurlijk zijn er 101 mogelijkheden om met je uitdagingen om te gaan, maar het fijne aan deze methode is dat je opruiming houdt in je zielenarchief. Hiermee heb je de mogelijkheid om iets echt achter je te laten en behoorlijk snel te transformeren. Kijk eens mee in de video.

Onschuldig voorbeeld: hoogtevrees

‘Tijdens een dagje Valkenburg werd ik er weer mee geconfronteerd: mijn hoogtevrees. In de kabelbaan zat ik met mijn ogen dicht het ritje uit. Zuchtend. Adem in. Adem uit. Onze zoon die heeft daar geen last van en wilde dolgraag van een 35 meter hoge toren tokkelen. Ik wilde daar niet eens naar kijken. Dus mijn man zou mee naar boven lopen en blokkeerde al halverwege de trap. Ook gezegend met hoogtevrees. Maar ja, hoe zit dit eigenlijk: waar komt dit vandaan en waarom blokkeer je zo fysiek? Het leek me een niet al te beladen onderwerp om eens naar te kijken vanuit het breedste plaatje’, aldus Anneke.

En zo kan dat met alles

De hoogtevrees die in de video behandeld wordt, is maar een klein voorbeeld. Maar zo kun je met allerlei onderwerpen aan de slag gaan. Met je patronen, overtuigingen, fysieke uitdagingen, ziektebeelden en allerlei andere zaken. Waar komt het vandaan? Dient het je nog? Kan het opgeruimd worden? Het geeft zo’n brede kijk op alles. Er blijken altijd nog creatieve mogelijkheden te zijn. Een spirituele wet is: ‘Zolang je er energie op vasthoudt, moet je er mee dealen.’ En nu is er dus de mogelijkheid om die (negatieve) energie los te laten. Natuurlijk blijft er nog genoeg over waar je zelf doorheen moet gaan qua ervaring, maar het is wel fijn om afscheid te nemen van bepaalde negatieve energieën.

Opruimen in je zielenarchief

In de sessies van Wiljo kijken we zelden naar één vorig/ander leven. Je pakt alles in één keer aan. Misschien heb je wel 1000 levens exact hetzelfde gedaan, dan ben je eindeloos lang bezig als je het één voor één doet. Het is uiteraard een mogelijkheid om het zo te doen en misschien is dat voor iemand juist prettig. Maar het kan sneller. Je bent dan dus opruiming aan het houden in je zielenarchief. Daar leent een leven op Aarde zich uitstekend voor. Zeker in deze tijd van transformatie. De keerzijde van op dit tempo aan jezelf werken, is dat je ook fysiek door de veranderingen gaat en dat kan soms een pijnlijke ervaring zijn. In onze keuken worden in ieder geval geen zoete koekjes gebakken. Soms zijn ze zelfs behoorlijk zuur. Weten wij inmiddels uit ervaring.

Kijkje in onze keuken
Het mooie aan de werkwijze van Wiljo is dat je er gewoon relaxed bij zit. Uiteraard ben je wellicht ooit in tranen, gefrustreerd, verbaasd of boos. Maar je bent niet in trance, meditatieve staat of hypnose. Het kan gewoon zo, zonder al te veel poespas, toneelspel en drama. Het uitleggen is haast onmogelijk en voor de rationele onder ons, zeer lastig tot niet te begrijpen. Het is eveneens niet in een hokje te plaatsen. Het is een combinatie van healing, coaching, mentoring, channelen, pendelen en gebruik maken van het hele veld aan mogelijkheden. Want dat is er wat er gebeurt als je écht met je intuïtie en onderbewustzijn aan de slag gaat. Dan gebruik je niet alleen het topje van de ijsberg (die 10%), maar de hele 100%. Dat is nou de wereld van magie. En oh, wat is het soms heftig waar we als mens doorheen gaan. Maar ook zó enorm de moeite waard. Neem dus gerust een kijkje in onze keuken van de Nieuwe Balans Energie.

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.