Pendera Class - Clear & Release
Wiljo Dirkx

 1.199,00

3 dagen (+ mogelijk 4 Zoom sessies)

Op vrijdag 27 januari, zaterdag 28 januari en zaterdag 11 februari 2023 is de Pendera Clear & Release Class. Wat voor leuke en enorm veelzijdige dingen je met een pendel kan doen, ga je dan ervaren onder begeleiding van Wiljo Dirkx. Je leert om doelgericht op te ruimen in een zielenarchief, of ook wel Akasha kronieken. Je leert om onderzoek te doen waar iets vandaan komt. Wat voor uitdaging het ook is. Je gaat leren wat je kunt doen met patronen, blokkades en verstorende energieën. Ben jij er bij?

Omschrijving

De Pendera Clear & Release Course moet je vooral ervaren. Wij van NBE gaan voor het samen als groep ervaren. Een van de deelnemers zei onlangs: “Ik heb nog nooit in een class gezeten waar ik zoveel geleerd heb, zoveel gelachen heb en me zo thuis heb gevoeld als deze class. Wat was dat heerlijk.” En dat is het ook. De course is zo leuk, omdat het in zijn opzet compleet afwijkt van hetgeen je gewend bent te doen in een class. Naast het standaard lesmateriaal bewandelen we regelmatig allerlei zijsporen, waarbij je je nieuwsgierigheid helemaal zijn gang kunt laten gaan. Je raakt geïnspireerd door hetgeen er besproken wordt, wat er voor zorgt dat je nog meer vragen gaat stellen. Elke course heeft hetzelfde lesmateriaal, maar omdat elke groep anders is, is de inhoud van elke course anders. Dit is thuiskomen.

Wat voor leuke en enorm veelzijdige dingen je met een pendel kan doen, ga je dan écht ervaren onder begeleiding van Wiljo Dirkx. Je leert om doelgericht op te ruimen in een zielenarchief, of ook wel Akasha kronieken. Je leert om onderzoek te doen waar iets vandaan komt. Wat voor uitdaging het ook is. Je gaat leren wat je kunt doen met patronen, blokkades en verstorende energieën. En hoe werkt nou zo’n zielenarchief eigenlijk? Ook leggen we je uit hoe je goede nazorg kunt bieden.

Voor wie is de Pendera Clear & Release Course?
Deze 3-daagse class is voor iedereen die kennis wil maken met je Akasha Kronieken oftewel, je zielenarchief. Ben je geïnteresseerd in wat boven-, onder- en bewustzijn is, dan is dit je class. Verder leer je het een en ander over de ziel, hoe je je afstemt op je begeleiding (Hogere Zelf).

Je gaat ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je iets kunt loslaten, zuiveren, bijscholen of iets anders. Ook gaan we dieper in op release statements waarmee je je onderbewustzijn opnieuw kunt programmeren. En nieuw voor de meesten: we gaan uitleggen wat powercodes zijn en hoe je deze toe kunt passen en natuurlijk neem we een kijkje in bepaalde manieren van healing.

Tijdens de Pendera Clear & Release Course leer je, door gebruik te maken van een pendel en kaarten, hoe je kunt navigeren door je zielenarchief en je onderbewustzijn. Daarmee krijg je een stevige basis om de wereld van oneindige mogelijkheden te betreden. De class is ook interessant waardevol is als je ervoor kiest de pendel niet te gebruiken.

Wat krijg je?

 • Deep dive in de mogelijkheden van zuiveren en releasen met behulp van een pendel
 • Drie daagse class van 9.30 tot 17.00
 • Natuurlijk is er ruimte voor ontspanning als groep
 • Koffie, thee, water en biologische lunch

Locatie: De Zendo te Nijmegen
Datum & tijd: Zaterdag 8 & zondag 9 september & zaterdag 7 oktober 2023 van 9.30 tot 17.00 uur.
Prijs: 1199 euro

Maak kennis met Wiljo Dirkx

De maestro van de Nieuwe Balans Energie. Wiljo is onze ‘hometree’. Een onuitputtelijke bron van wijsheid en ervaring

 • Gelijkheid
 • Eenheid
 • Balans
 • Samen
 • Genieten
 • Spelen
 • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.