Wake-up call

De wake-up call komt voort uit je eigen zielenplan waarin je zelf hebt gedefinieerd wat je wil leren, ervaren en ontdekken. En hoe je wil groeien. Als jij dit leest, heb je waarschijnlijk al een wake-up call gehad. Het betekent dat jouw ziel in zijn zielenplan heeft geschreven dat ‘ie wil meedoen aan de Nieuwe Balans Energie, aan die enorme bewustzijnssprong. Alsof je ziel heeft gezegd: ‘Word wakker, we gaan hier aan meedoen.’

Het gevolg is dat je eigenlijk steeds verder af gaat wijken van het leven dat je tot nu toe had. Het kan zijn dat daardoor vriendschappen onder druk komen te staan, je levensvisie komt te veranderen en dat je intensief naar jezelf gaat kijken. Er kan veel gaan veranderen voor jou, zoals relaties of een baan. Niet alle zielen krijgen een wake-up call. Een wake-up call ontstaat alleen maar als het in het zielenplan is omschreven. Zij die nu geen wake-up call krijgen, krijgen dat in een volgend leven. Dan is het de bedoeling dat ze dan verder evolueren naar de plaats waar wij ons nu bevinden.

Wake-up calls gaan vaak gepaard met ingrijpende dingen in je leven: een burn out, een ziekte, een relatie die verbroken wordt of dat het gewoon écht niet meer gaat. Het kan ook juist een mooie ervaring zijn. Er zijn verschillende soorten wake-up calls.

Weet wel: een wake-up call is géén call to action. Zie het alsof een engeltje je wakker maakt. Niet dat ‘ie je achter de vodden aan zit. Een wake-up all kan ook zijn dat je net iets leest of ziet op het juiste moment.

Een wake-up call is de eerste fase van je groeifase in de wereld van de Nieuwe Balans Energie. De fases zijn: de wake-up call, ervaren, herinneren, loslaten, overgave en nieuwe balans.

Meer ontdekken over de Nieuwe Balans Energie?

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.