Zeg, zijn we al in 5D?

1 april 2022

Al decennialang is er die abstracte uitspraak: ‘We gaan van de derde naar de vijfde dimensie’. En al net zo lang lijkt het alsof bij iedere stap die we naar voren zetten, die vijfde dimensie ook een stap verder weg is. Op de een of andere manier zijn we altijd onderweg, maar komen we er nooit. Het hangt alleen in de lucht. Iedereen heeft er zijn mond vol van, maar niemand kan nu duiden wanneer we er nu eens eindelijk in gaan arriveren. Die vijfde dimensie is altijd buiten ons. Maar is dat zo?

Hoe ziet 5D eruit?

Heb je je nooit afgevraagd hoe het leven eruit ziet als je wist dat morgenochtend die vijfde dimensie zou starten? Wat gaat er dan allemaal volgens jou veranderen? Neem eens de tijd en denk er eens echt over na. Is het leven dan opeens totaal anders? Ga je dan inderdaad naar een andere dimensie? En als dat zo is: hoe zit dat dan met je familie en vrienden, gaan die mee? Is het zo, dat het leven voor jou totaal veranderd is als je morgenochtend wakker wordt, wetende dat de vijfde dimensie al gestart is? Is de wereld dan opeens compleet anders: geen oorlog, geen hongersnood, geen ziekte, geen dualiteit, alleen nog maar zen en liefde?

Kun je er alleen maar komen als je inwijdingen gehad hebt, lichtcodes en initiaties ontvangen hebt en ga zo maar door? Het lijkt erop dat je eerst door een ballotagecommissie moet om klaar te zijn voor die vijfde dimensie. Vind je dat niet een beetje vreemd?

Je kunt die vijfde dimensie totaal anders bekijken. Dat morgen niet opeens alles anders is, maar gewoon hetzelfde is als vandaag. En tegelijkertijd is ook wél alles anders, mits je er mee gaat spelen. Er is niet minder oorlog, die hongersnood is niet voorbij en dualiteit evenmin. De dag van gisteren is hetzelfde als de dag van vandaag. Het is jouw mindset die alles anders maakt. Daarvoor moet je die abstracte uitspraak: ‘We gaan van de derde naar de vijfde dimensie’ loslaten. Vervang het met dezelfde termen zoals wij dat hier doen: ‘We gaan van een Mannelijke Perspectief Energie (MPE) wereld naar een Nieuwe Balans Energie (NBE) wereld.’ Door alleen andere woorden te gebruiken, wordt die vijfde dimensie heel tastbaar.

Gestart in maart 2020

Die Nieuwe Balans Energie wereld is al sinds maart 2020 bezig. We zitten al midden in die vijfde dimensie. En de wereld ziet er nog precies hetzelfde uit. Aan de buitenkant tenminste. Die vijfde dimensie, oftewel NBE zit in jou. Dat ligt niet buiten jou. Het gaat erover dat je de nieuwe balans gaat herstellen tussen het mannelijke- en vrouwelijke in jezelf. Je kunt wel denken dat die mooi in balans zijn, maar geloof ons: écht niet. Als ze in balans zijn, gaat het leven helemaal vóór je werken. Dan ga je meer doen, door minder te doen. Dan wordt samenzijn, samen werken en spelen belangrijker dan jouw persoonlijke wensen. Dan wordt afdwingen vervangen door duidelijkheid en aanpassen/pleasen door totale overgave aan de flow van het leven. Dan wordt loslaten veel gemakkelijker en kun je je veel eenvoudiger overgeven aan het leven zelf. Kun je dat nu al?

Herstel de balans in jezelf

Nadat je de nieuwe balans in jezelf begint te herstellen, ga je zien dat je onthecht kunt kijken naar de wereld om je heen. Je bent nog steeds volop betrokken bij die wereld, voelt nog altijd compassie en empathie bij alles. En toch is alles compleet anders. Je bent de toekijker, de waarnemer, de observeerder geworden. Je speelt met het leven en het leven is gewoon prachtig. Dualiteit bestaat nog steeds, maar ziet er opeens totaal anders uit, omdat je er mee kunt spelen, in plaats van er onderhevig aan te zijn.

Zijn we al in 5D?

Maar weet wel: alles gaat veranderen in je leven, letterlijk alles. Je gaat anders kijken naar vriendschappen, relaties, werk, eten, liefde, hoe je tijd besteedt, waarom je de dingen doet die je doet en ga zo maar door. Word je dan een hippie of zoiets? Nee hoor, dat hoeft niet. Al is het best mogelijk dat er overeenkomsten kunnen ontstaan. Dus zijn we al in 5D? Ja, jij leeft nu al in 5D/NBE. Je hoeft er niet op te wachten, alleen maar je perspectief te veranderen in hoe je er naar kijkt. Je hoeft je er niet op voor te bereiden, want je bent er al. Die voorbereiding heb je al gehad voordat je aan dit leven begon. Dus doe gewoon met ons mee en word je bewust van hoe het spel te spelen van die Nieuwe Balans Energie.

En ja, alles is anders: een nieuw spel, nieuwe spelregels, nieuwe perspectieven en mijn god, eindeloze mogelijkheden. Zoiets heb je écht nog nooit meegemaakt. Pas als je het spel speelt, ga je zien hoe beperkt je perspectief van de wereld is geweest. Jeetje, wat zijn wij kortzichtig geweest. Begin vandaag, begin NU in de Nieuwe Balans Energie. Je bent er al, nu alleen nog leren hoe je het nieuwe spel speelt en de wereld ligt aan je voeten.

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.