Zomer modus? Aan!

13 juli 2022

Zomer modus aan

Het Nieuwe Balans Energie team gaat even lekker rustig aan doen de komende tijd. Meer vertragen, genieten van de zon op je gezicht en niks moeten. Maar heel eerlijk? Die modus hebben we het hele jaar door. ‘Moeten’ hebben we al zo veel mogelijk uit ons vocabulaire geschrapt. En tóch hebben we enorm veel nieuwe ideeën en afgelopen maanden ook veel gecreëerd. Zitten we dan helemaal stil deze zomer? Zeker niet. De zomer modus is aan, maar we kabbelen op sommige vlakken gewoon door.

Nieuw: persoonlijke boodschappen

De persoonlijke boodschappen en sessies met Wiljo Dirkx kun je nog gewoon boeken deze zomer. Mocht je een boodschap van je Hogere Zelf willen? Dan kun je dat nu bestellen. Voor Wiljo is babbelen met jouw cosmic club net zo makkelijk als dat het voor jou is om te praten met de buren. De eerste reacties zijn al zo mooi: ‘Vanmorgen ontving ik mijn persoonlijke boodschap en ik wil je graag laten weten hoe bijzonder ik dit heb ervaren. Kippenvel, tranen in m’n ogen. Het klopt helemaal. En eigenlijk wist ik het wel… maar zo fijn om het nu via jou te mogen horen. Dankjewel voor de mogelijkheid dit te mogen ervaren.’ Als je vragen hebt over iets uit jouw onderbewustzijn, patronen waar je in vastloopt of meer inzicht wil in jezelf of een bepaalde situatie? Kies dan voor een persoonlijke inzichtsessie.

Het Nieuwe Balans Energie boek & Boek over de Ziel

Wiljo en Anneke gaan deze zomer ook verder met twee boeken. Het Nieuwe Balans Energie boek is écht al bijna af. Dus we gaan volgende fases in. Onlangs zijn we ook begonnen met een nieuw boek over de ziel. Daarin wordt redelijk simpel uitgelegd wat de ziel is en gaan we dieper in op zielenrelaties. Dus tussen het chillen door, kruipen we nog regelmatig achter de laptop om te schrijven. Maar aangezien dit is waar ons hart ligt, voelt dat allerminst als werken.

Ontwikkeling nieuwe plannen

Anke Helena zal ook niet stilzitten en is bezig met het ontwikkelen van iets nieuws. Dat wordt heel leuk, ontzettend leerzaam en toepasbaar. Stay tuned. Onze Simone heeft het de laatste tijd flink voor haar kiezen gekregen qua transformaties. Dat dit pad van bewustzijnsverandering géén picknick is, heeft ze inmiddels tot in haar kleine teen gevoeld. Maar wat zijn we trots op haar! En dit soort nare ervaringen zorgen ervoor dat je straks kan zeggen: ‘Been there, done that.’ Kennis is leuk, maar ervaring? Dat is échte wijsheid. De tijd dat je vanaf de zijlijn kijkt, is voorbij. Tijd om de theorie te gaan leven. Dat is spiritualiteit 2.0. En dat doen we toch maar.

Voor jou: zomer modus aan

We wensen jou een super fijne zomer toe. Of je nu op vakantie gaat of niet, gun jezelf de ontspanning die je nodig hebt. Wees extra mild en lief voor jezelf. Don’t worry! Geniet van de zon op je gezicht! Je bent het zó waard. Op onze website staat inmiddels al veel informatie waar je mee uit de voeten kunt als je zin hebt in verdieping. Kijk eens in het woordenboek, bekijk de spelregels van de Nieuwe Balans Energie (5e dimensie) en wil je weten waar die nieuwe wereld is? Maak ‘m eerst in jezelf.   Zin om gelijkgestemden te ontmoeten? Na de zomer, op zaterdag 17 september, hebben we een NBE playdate gepland. De eerste editie was een feestje! Kortom: de zomer modus is aan, maar we kijken met veel dankbaarheid terug op wat er de afgelopen maanden is gerealiseerd. We hebben dat moeiteloze creëren mogen ervaren. Maar we zijn ook gegroeid door onze obstakels aan te kijken. Want voor ons alle vier is dit redelijk nieuw terrein: samenwerken. Dus dan kom je jezelf zeker tegen: ‘Hallo, daar ben ik weer!’ Ach, dat gevoel dat herken je vast niet.

Namens ons allemaal: geniet van de zomer en we kijken er naar uit om met steeds meer mensen te verbinden. We blijven daarom lekker in beweging. Tot snel!

Liefs,

Wiljo, Anke Helena, Simone & Anneke

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.