Samen stralen

3 juli 2022

Samen stralen

Op de zonnige zaterdag op 2 juli hadden wij een Get Together georganiseerd. Zo konden de lieve deelnemers van drie verschillende Pendera Classes elkaar ontmoeten. En wat was dat een feestje! Het geeft bergen energie om samen te zijn met gelijkgestemden. Dat goede gevoel, gunnen we iedereen. Dus een herhaling komt er zeker, waarbij iedereen welkom is. Niet alleen mensen van de Pendera class.

Samen kom je er altijd uit

Als je met zo’n fijne groep samen bent, dan is geen uitdaging te groot. Als iemand ergens tegenaan loopt of met een uitdaging zit, dan zien we dat als een onderwerp waar je mee kan spelen. Uiteraard gaan we geen rationele analyses maken, maar gaan we meteen samen de diepte in en voelen hoe iets zit. Zo kom je tot de mooiste en meest creatieve invalshoeken. Dan ontstaan écht die oneindige mogelijkheden vanuit intuïtie. Wat is het een verademing om samen te zijn met mensen waarmee je dit kan doen en je die verbinding voelt.

Waarom zijn gelijkgestemden zo belangrijk?

Natuurlijk heb jij je fijne vrienden, familie, kennissen en buren. Ook die contacten zijn enorm waardevol. Maar als jij alles vanuit andere perspectieven ziet en je bewustzijn verandert en de rest van jouw omgeving doet dat niet? Dan kan dat heel eenzaam voelen. In gesprekken sta je misschien soms bewust op de rem. Misschien begrijpen ze jou niet. Weet gewoon dat jij jouw unieke pad hebt. Het is heel goed mogelijk dat de rest van je omgeving (nog) niet openstaat om het anders te zien. Dat maakt jou geen beter mens. Maar het is wel heel fijn als je mensen op je pad krijgt bij wie je ook deze kant helemaal kan omarmen. Masker af. Hart open.

The sun is shining and so are you

Iedereen die op het pad van bewustzijnsverandering zit en het spelletje van de Nieuwe Balans Energie speelt, weet dat dit niet per se de ‘easy road’ is. Ja, het verrijkt je leven enorm. Maar het is niet altijd feest. Verre van. Het is soms erg zwaar, (groei)pijnlijk, confronterend, verdrietig en heftig. Je zou er moedeloos van kunnen worden. Toch zit er geen enkel foutje in de schepping, noch in jouw ervaringen. Ook niet in die zwaardere tijden. Er gebeurt niks voor niks, ook al kan je hoofd dat nooit overzien. Vaak wordt er van ons gevraagd: Geef je over. Overgave, overgave, overgave. Of ook zo’n eitje: laat het los. Dan hebben we nog wel eens de fijne boodschap: heb geduld en rustig aan doen. En voor héél veel mensen geldt: ga uit je hoofd. Ja, ja. Dat klinkt allemaal heel logisch, in de praktijk valt dat niet altijd mee. Maar weet gewoon dat er na regen zonneschijn komt. En zonneschijn was er zeker tijdens de bijeenkomst. Wat hebben we samen gestraald. Straal jij de volgende keer met ons mee?

Deel deze story:

  • Gelijkheid
  • Eenheid
  • Balans
  • Samen
  • Genieten
  • Spelen
  • Flowen

Zoek op onze Nieuwe Balans Energie website

Zoek en gij zult vinden.

Nieuwe Balans Energie maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.